19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Де і коли можна буде купити ялинку?
Де і коли можна буде купити ялинку?

Де і коли можна буде купити ялинку?

Залишається трохи більше місяця до Нового року, і кияни цікавляться, де можна буде купити ялинку. Відповідь дали в Київській міській державній адміністрації.

Подробиці пише видання "Сьогодні".

Коли завезуть перші хвойні дерева?

Відомо, що ялинкові базари почнуть свою діяльність з 15 грудня, а закриються 31 грудня. Хоча багато підприємців, як тільки підпишуть договір з містом, можуть вже почати продажі, зокрема, з 13 числа. Або пізніше, наприклад, з 19 грудня.

У КМДА розповіли, коли відкриються перші точки продажу ялинок

Хоча дата початку продажів відома, інформація про локації недоступна. Вірніше, в міській адміністрації поки не знаю, де точно будуть розташовані всі точки збуту. Щоб це заснувати, доведеться провести аналіз роботи в минулому році, з'ясувати помилки і проблемні місця, щоб виправити їх в 2021 році.

Принаймні, локацій точно буде кілька десятків по всьому Києву, можливо, деякі з'являться в спальних районах, де велика кількість багатоповерхових будівель. Там доречно поставити намет продажів, адже попит явно не розчарує.

Яка ціна одного деревця?

Локації з продажу ялинок у Києві відкриються 15 грудня

Разом з локацією також невідомо, скільки коштуватиме одна ялинка. Звичайно, ціна не буде сильно відрізнятися від торішньої, адже для підняття або зниження вартості немає ніяких схильностей. А ось за одне місце під торгівлю підприємцям доведеться заплатити п'ять тисяч гривень, що точно затверджено з адміністрацією Києва.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Києві запропонували переробити "Батьківщину-Матір": "Ця жінка виглядає чоловікоподібно".

Також ми писали, що українці масово скуповують долари, через що подорожчають продукти і паливо.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом