"Холостячка 2" 11 випуск: хто покинув проект за крок до фіналу?
"Холостячка 2" 11 випуск: хто покинув проект за крок до фіналу?

"Холостячка 2" 11 випуск: хто покинув проект за крок до фіналу?

Цієї п’ятниці, 26 листопада, в ефірі СТБ вийшов 11 випуск реаліті-шоу "Холостячка 2". Співачка Злата Огнєвіч продовжує шукати своє кохання. Нова серія проекту запам’яталася шокуючим поверненням блогера Романа Свечкоренка, який знову вступив в боротьбу і цим змусив своїх конкурентів Макса Тарапату, Дмитра Шевченка та Андрія Задворного непокоїтися.

Хто покинув шоу?

У 11 випуску проекту "Холостячка 2" Злата Огнєвіч познайомила претендентів на її серце із сім’єю. Співачка зізналася, що її близькі зможуть помітити те, чого вона ніколи не побачить, і допомогти з вибором.

 На церемонії троянд Злата Огнєвіч зробила свій вибір. Макс Тарапата не отримав бутоньєрки, незважаючи на те, що чоловік сподобався усім членам родини артистки. Для чоловіка таке рішення співачки стало ударом.

Злата зазначила, що її близькі бачать її майбутнє з Максом, однак сама вона не впевнена, що зможе дати йому ту любов, на яку він заслуговує:

"Максе, моя сім'я бачить моє майбутнє з тобою. Ти дуже сподобався мамі. Щоразу я відчуваю, як ти мене огортаєш своєю увагою та турботою. Ти буквально кричиш про своє кохання на кожному нашому побаченні. Я, на жаль, не зможу тобі дати те, що зможе зробити нас обох щасливими", - говорить Огнєвіч і дякує учаснику за разом проведений час.

Макс Тарапата покинув проект "Холостячка 2"

Пізніше співачка зізналася, що почала закохуватися у Макса, проте зрозуміла, що не зможе бути з ним 24/7, як він того очікує.

Сам Макс Тарапата дуже здивувався рішенню Злати. Він навіть не припускав, що покине "Холостячку" за крок до фіналу. Чоловік зізнався, що йому дуже боляче, але він вдячний, що мав нагоду познайомитися і провести стільки часу із такою жінкою, як Злата Огнєвіч.

Несподіване повернення

Ще більшим шоком, ніж прощання з Максом, для телеглядачів стало повернення в проект "Холостячка 2" Романа Свічкоренка. Він пішов ще у шостому випуску після того, як Злата дізналася, що чоловік досі офіційно одружений. Співачка попросила Романа розібратися із сімейними проблемами і завершити процес розлучення і тільки тоді повертатися. Схоже, блогер встиг.

Роман Свічкоренко повернувся на "Холостячку"

Для Романа Злата Огнєвіч навіть підготувала окрему бутоньєрку. Тепер чоловік складе серйозну конкуренцію у фіналі Андрію Задворному та Дмитру Шевченку.

Нагадаємо, що Григорій Решетник розповів, хто стане новою "Холостячкою".

Читайте також, як пройшло знайомство Злати Огнєвіч з батьками чоловіків.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом