Кліп української режисерки Тані Муїньо на трек репера Lil Nas X номінували на «Греммі»
Кліп української режисерки Тані Муїньо на трек репера Lil Nas X номінували на «Греммі»

Кліп української режисерки Тані Муїньо на трек репера Lil Nas X номінували на «Греммі»

Вона зняла відеокліп на трек Montero американського репера Lil Nas X. Зараз ролик налічує понад 395 мільйонів переглядів на ютубі.

Національна академія мистецтва та науки звукозапису оголосила претендентів на музичну премію «Греммі». Переможців та переможниць оголосять 31 січня 2022 року.

Серед претендентів та претенденток за звання найкращого кліпу року – відео Montero американського репера Lil Nas X, зняте українською режисеркою Танею Муїньо.

У кліпі Lil Nas X з’являється в образі Єви, спокушеної змієм у райському саду, а також грішника, який потрапляє до пекла й танцює на колінах у диявола. У 2019-му музикант здійснив камінг-аут як гомосексуал. Відео на пісню Montero репер присвятив прийняттю себе та своїй сексуальності.Ролик набрав понад 395 мільйонів переглядів на ютубі.

Раніше кліп також переміг у головній номінації MTV Video Music Awards і був визнаний найкращим відео року за версією American Music Awards.

Таня Муїньо – українська кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотографиня і режисерка. Її батько за національністю – кубинець. У 80-их він приїхав в Одесу по обміну й залишився тут, одружившись на українці. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tanu Muiño (@tanumuino)

Відома роботою над клапіами таких виконавців як MONATIK, «Время и Стекло», Кетті Перрі, Post Malone,The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, NK (Настя Каменских), Мішель Андраде, «Скриптоніт» та ін.

Нагадаємо, що кримінальна драма Олега Сенцова «Носоріг» перемогла на Stockholm International Film Festival у Швеції. Стрічку визнали «Найкращим фільмом», а виконавець головної ролі Сергій Філімонов став «Найкращим актором».

Фото: Kyiv Post

Теги по теме
Видео музыка
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны