Український футбольний тренер загинув у страшній ДТП
Український футбольний тренер загинув у страшній ДТП

Український футбольний тренер загинув у страшній ДТП

У страшній ДТП загинув колишній головний тренер ФК "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) та клубу "Рух" (Львів) Руслан Мостовий. Чоловіку було лише 47 років.

Про це повідомляють на сайті ФК "Рух".

"26 листопада унаслідок ДТП на 48-му році життя перестало битись серце колишнього головного тренера "Руху" Руслана Мостового", - йдеться в повідомленні.

Подробиці трагедії

За інформацією видання Meta-ratings, смертельна аварія трапилася на Львівщині у Стрийському районі.

У поліції області повідомили, що ДТП сталася зранку, 26 листопада, у селі Любинці на трасі "Київ-Чоп". За попередніми даними, 47-річний водій легковика "Шкода Октавія" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і протаранив відбійник.

Чоловік отримав травми несумісні з життям і помер на місці. Правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії. Проводиться слідство.

Руслан Мостовий загинув у ДТП

Про Руслана Мостового

Русла Мостовий за часи спортивної кар’єри як футболіст виступав за безліч українських команд. Серед них також "Львів", "Спартак" Івано-Франківськ, "Поділля", "Прикарпаття", "Волинь" та "Закарпаття".

У 2001-2006 роках Мостовий грав за російський "Спартак-Нальчик" і став легендою клубу, провівши за нього біля 200 матчів.

Руслан Мостовий

Як тренер Руслан Мостовий встиг попрацювати з двома командами: івано-франківським "Прикарпаттям" і львівським "Рухом". Останніх Мостовий вивів до Першої ліги. За час роботи з паном Русланом "рухівці" провели 21 матч, серед яких з десяти вийшли переможцями.

Нагадаємо, що під час матчу Маріуполь-Львів розгорівся скандал через скасований гол.

Раніше MY.UA повідомляло, що помер легендарний футбольний тренер.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом