Тарт Татен з яблуками: рецепт простого десерту від Олі Полякової
Тарт Татен з яблуками: рецепт простого десерту від Олі Полякової

Тарт Татен з яблуками: рецепт простого десерту від Олі Полякової

Українська співачка Оля Полякова поділилася із фанатами рецептом яблучного пирога Тарт Татен.

Цей десерт користується величезною популярністю у Франції, де кожен турист просто зобов’язаний його скуштувати.

Рецепт Тарт Татен дуже простий — пиріг можна приготувати за короткий проміжок часу в домашніх умовах.

Покроковий процес готування Оля Полякова опублікувала у You.

магазинне листкове дріжджове тісто – 1 пачка;.

яблука – 1 кг;.

борошно – 30 г;.

цукор – 300 г;.

вершкове масло – 50 г;.

Розморозити тісто, розкотити та намазати на нього вершкове масло, присипати цукром і корицею.

Почистити яблука від шкірки, нарізати частинами та розкласти у форму для запікання.

Зварити карамель: висипаємо 300 г цукру на розігріту сковорідку, а потім додаємо вершкове масло.

Загорнути тісто в рулет і розрізати на шматочки за допомогою нитки.

Вилити карамель зі сковорідки у форму для запікання з яблуками.

Розрізані шматки тіста щільно викласти на яблука одним шаром, а потім відправити форму в духовку розігріту до 180° С на 30 хвилин.

Дістати пиріг, перевернути його і подати розрізаним разом із морозивом.

Оля запевняє – такий рецепт не знайти в інтернеті.

Це її особистий спосіб приготування пирога Тарт Татен.

Раніше Полякова вже розповіла, як слід робити булочки для бургера.

Вона наголосила, що точно рецептури не знає, а кількість інгредієнтів завжди визначає на око.

Також співачка зазначила, що булочки потрібно змастити жовтком, щоб надати золотистого відтінку.

Как будто кусаешь тучки: рецепт котлет из индейки от Клопотенко ?>.

Источник материала
Поделиться сюжетом