Українська співачка Оля Полякова поділилася із фанатами рецептом яблучного пирога Тарт Татен.
Цей десерт користується величезною популярністю у Франції, де кожен турист просто зобов’язаний його скуштувати.
Рецепт Тарт Татен дуже простий — пиріг можна приготувати за короткий проміжок часу в домашніх умовах.
Покроковий процес готування Оля Полякова опублікувала у You.
магазинне листкове дріжджове тісто – 1 пачка;.
яблука – 1 кг;.
борошно – 30 г;.
цукор – 300 г;.
вершкове масло – 50 г;.
Розморозити тісто, розкотити та намазати на нього вершкове масло, присипати цукром і корицею.
Почистити яблука від шкірки, нарізати частинами та розкласти у форму для запікання.
Зварити карамель: висипаємо 300 г цукру на розігріту сковорідку, а потім додаємо вершкове масло.
Загорнути тісто в рулет і розрізати на шматочки за допомогою нитки.
Вилити карамель зі сковорідки у форму для запікання з яблуками.
Розрізані шматки тіста щільно викласти на яблука одним шаром, а потім відправити форму в духовку розігріту до 180° С на 30 хвилин.
Дістати пиріг, перевернути його і подати розрізаним разом із морозивом.
Оля запевняє – такий рецепт не знайти в інтернеті.
Це її особистий спосіб приготування пирога Тарт Татен.
Раніше Полякова вже розповіла, як слід робити булочки для бургера.
Вона наголосила, що точно рецептури не знає, а кількість інгредієнтів завжди визначає на око.
Також співачка зазначила, що булочки потрібно змастити жовтком, щоб надати золотистого відтінку.
Как будто кусаешь тучки: рецепт котлет из индейки от Клопотенко ?>.