Ветеранські організації підписали меморандум про підтримку Володимира Зеленського
Ветеранські організації підписали меморандум про підтримку Володимира Зеленського

Ветеранські організації підписали меморандум про підтримку Володимира Зеленського

Учасники з’їзду Всеукраїнського об’єднання товариств ветеранів АТО, що відбувся у неділю в Харкові, підписали меморандум про підтримку Верховного головнокомандувача Збройних сил України Володимира Зеленського у питаннях зміцнення обороноздатності України та курсу напрямку в НАТО.

Зазначається, що у з'їзді ветеранських організацій України взяв участь начальник Управління СБУ в Харківській області Роман Дудін.

Загалом на захід, за даними пресслужби, прибули представники ветеранських організацій майже з усіх регіонів: Харківщини, Львівщини, Донеччини, Одещини, Сумщини, Полтавщини, Миколаївщини, Дніпропетровщини, Черкащини, Кіровоградщини тощо. Враховуючи карантинні обмеження, захід змогли відвідати не всі охочі, а лише голови ветеранських об’єднань та громадських організацій.

Під час заходу Дудін зауважив, що зараз, в умовах реальної загрози нової агресії з боку Росії, керівництво держави як ніколи потребує підтримки ветеранів.

«Сьогодні певні сили намагаються розхитати ситуацію в Україні, щоб агресор отримав привід для того, щоб прийти та знову спробувати відняти у нас нашу територію. Але це наша земля і ми будемо боротися за неї завжди й до кінця» - заявив Дудін.

Після обговорення поточної ситуації учасники з'їзду підписали «спільний меморандум про цілковиту підтримку Верховного головнокомандувача ЗСУ Зеленського у питаннях зміцнення обороноздатності України та курсу напрямку в НАТО», - поінформували в УСБУ.

Теги по теме
Владимир Зеленский Новости политики Харьков АТО
Источник материала
Поделиться сюжетом