Андре Тан назвав 5 божевільних ідей, які підкорили світ: окуляри для собак, друг в оренду і кафе для котиків
Андре Тан назвав 5 божевільних ідей, які підкорили світ: окуляри для собак, друг в оренду і кафе для котиків

Андре Тан назвав 5 божевільних ідей, які підкорили світ: окуляри для собак, друг в оренду і кафе для котиків

Відомий український модельєр і дизайнер Андре Тан знову поділився порадами з українками. Божевільні ідеї для бізнесу, які несподівано стали хітом по всьому світу.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Про це стало відомо завдяки його новому посту в соціальній мережі Instagram, де чоловік регулярно роздає поради стосовно стилю. Цього разу він вирішив розповісти про стартапи, які несподівано стали хітом по всьому світу.

Наприклад, окуляри для собак. Одного разу в 1997 американська дівчина Роні Ді Лулло грала в фрісбі зі своєю собакою в парку. Був сонячний день і собака ніяк не могла зловити тарілку, мружачись від каліфорнійського Сонця. Тоді Роні прийшла в голову геніальна ідея: сонцезахисні окуляри для собак! На цій ідеї Роні побудувала багатомільйонну компанію.

Абсолютно незвичайний відпустку. Є спеціальний американський сервіс PivotPlanet, за допомогою якого ви можете випробувати нову для себе професію, на короткий проміжок часу.

"Я сам не вірю, що люди йдуть на таке, та ще й гроші платять. Знаю тільки одне: влаштуються дизайнерами одягу — доведеться ой як не легко!"- поділився своєю думкою про це Андре Тан.

Кото-кафе. Воно нічим не відрізняється від звичайного закладу громадського харчування. Є тільки одне але-там живуть постійно 10-20 кішок, яких можна взяти в руки, погладити, і просто з ними відпочити.

"До речі, в Україні ці кафе набирають популярність. Загалом задумка непогана. Але я уявляю як коти втомлюються від того, що їх весь час хочуть погладити або взяти на руки незнайомі люди. Якось жорстоко по відношенню до тварин, не знаходите?"- говорить про це Андре Тан.

Більш дивний варіант для бізнесу придумав в Японії-друг в оренду. Там досить особливий менталітет, і дуже багато трудоголіків, через що досить складно заводити друзів. Люди страждають від самотності, і орендують людей для того, щоб провести весело час.

Звук відкривається банки. Цей стартап також був заснований в Японії. Компанія виробляє аксесуари серії Mugen Beer, які видають звук відкривається банки від пива. Японці знаходять його приємним і заспокійливим. У підсумку компанію чекав комерційний успіх, а аксесуари стали бестселерами.

Нагадаємо, щостиліст Андре Тан назвав головні " ні " у вашому гардеробі

Раніше повідомлялося, що Андре Тан зізнався, що тричі був на межі життя і смерті

Також, Андре Тан віддав колишній дружині всі квартири після розлучення

Теги по теме
Бизнес
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны