"Хто хоче стати мільйонером?" повертається: ведучим став Станіслав Боклан
"Хто хоче стати мільйонером?" повертається: ведучим став Станіслав Боклан

"Хто хоче стати мільйонером?" повертається: ведучим став Станіслав Боклан

У понеділок, 29 листопада, на телеканалі ICTV відбулася прем’єра шоу "Хто хоче стати мільйонером?". Ведучим проекту став відомий актор Станістав Боклан.

Про це повідомляє "Детектор медіа", посилаючись на пресслужбу телеканалу.

Генеральна креативна продюсерка програмного напрямку ICTV Тетяна Гребенік зізналася, що автори були вражені кількістю анкет від потенційних учасників. Їх було понад пів мільйона:

"Ми зрозуміли, що аудиторія вкрай зацікавлена. Ми вирішили зробити нашому глядачеві подарунок до Нового року", - розповідає продюсерка.

За словами Гребенік, цим подарунком стала подвійна доза проекту. "Хто хоче стати мільйонером?" виходитиме двічі на тиждень.

"Хто хоче стати мільйонером?". Скріншот ICTV

Варто зазначити, що автори проекту досі шукають гравців. Якщо ви хочете прийняти участь, заповніть анкету на сайті каналу.

Про шоу "Хто хоче стати мільйонером?"

Шоу "Хто хоче стати мільйонером?" – це гра, де учасник отримує шанс виграти гроші, відповідаючи на запитання на різні тематики. При цьому гравцеві дають чотири варіанти відповіді. Усього гра має 15 запитань, кожне з яких оцінюється у певну суму. Учасник має право зупинити гру, коли вважає за потрібне і забрати ту суму, яку встиг заробити.

Формат "Хто хоче стати мільйонером?" популярний в усьому світі і існує понад 20 років. На початку 2000-х років шоу виходило у понад 70 країнах світу.  

Станіслав Боклан став ведучим "Хто хоче стати мільйонеромм?"

Свого часу подібні проекти виходили і в Україні. У 2000-2005-х рр. "1+1" транслював проект "Перший мільйон", у 2011-му на телеканалі "Інтер" виходило шоу "Мільйонер – гаряче крісло" (ведучий – Володимир Зеленський).

Нагадаємо, що названо імена тренерів нового сезону шоу "Голос країни".

Читайте також, що в Україні на зйомках шоу "Супермама" поліція затримала одну з учасниць.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом