На Буковині поліцейські припинили діяльність наркоторговця
На Буковині поліцейські припинили діяльність наркоторговця

На Буковині поліцейські припинили діяльність наркоторговця

Методом «закладок» житель Сторожинця розповсюджував на території свого міста наркотичні засоби і психотропні речовини. Правоохоронці вилучили у порушника 90 згортків із особливо небезпечними психотропними речовинами. Наразі зловмисник перебуває під вартою. За торгівлю наркотиками йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецької області.

Незаконні дії 21-річного буковинця викрили оперативники відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські з’ясували, що для збуту наркотичних засобів і психотропних речовин порушник використовував канал у месенджері «Telegram». Чоловік розкладав наркотики у різних місцях на території Сторожинця, а покупцям надсилав фото сховків із «закладками» та письмові пояснення до них.

Співробітники поліції припинили чергову спробу зловмисника розкласти наркотики по схованках. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього 55 згортків із синтетичним наркотиком PVP і 35 – із амфетаміном.

Слідчі поліції повідомили жителю Сторожинця про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частинами 2 і 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці з’ясовують всі обставини злочину та встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до торгівлі наркотиками.

Теги по теме
полиция Черновицкая область Наркотики
Источник материала
Поделиться сюжетом