В полтавському СІЗО померла 20-річна дівчина
В полтавському СІЗО померла 20-річна дівчина

В полтавському СІЗО померла 20-річна дівчина

Уночі на 30 листопада у полтавському СІЗО померла 20-річка Вероніка Моторіна, яку засудили до 15 років в'язниці за вбивство інструктора місцевого тиру.

Про це повідомляють у місцевих телеграм-каналах.

Чому померла дівчина?

За інформацією джерела, увесь минулий день Вероніка погано почувалася. Вона нічого не їла, лише пила каву і палила. Увечері у неї стався епілептичний напад. Працівники СІЗО викликали медиків і намагалися реанімувати полтавчанку до приїзду спеціалістів, однак врятувати засуджену не вдалося.

Вероніка Моторіна. Скріншот "Суспільне. Полтава"

Лікарі підтвердили смерть 20-річної  Моторіної. Медики додали, що бригада "швидкої", яка приїхала на виклик, лише констатувала кончину дівчини, передає місцеве видання "Полтавщина".

Факт смерті підтверджують також в прокуратурі Полтавської області. Як повідомляє ТСН, причину трагедії мають з’ясувати експерти.

Вбивство інструктора тиру

Трагедія трапилася рік тому. Як відомо, Вероніка Моторіна після сварки зі своїм хлопцем пішла у місцевий тир. Там дівчина двічі вистрелила у 64-річного інструктора, який зрештою помер від отриманих поранень. На щастя, інший працівник закладу зміг вгамувати полтавчанку.

Вероніка Моторіна. Фото: Суспільне Полтава

28 вересня цього року відбулося судове засідання у справі. Рішенням Жовтневого районного суду Полтави Вероніку Моторіну приговорили до 15 років позбавлення волі. Після оголошення вироку дівчина заплакала і попросила вибачення у родини загиблого.

Уже після закінчення засідання у спецавтомобілі Вероніка Моторіна намагалася покінчити з  собою за допомогою леза від бритви.

Нагадаємо, що в Сумах застрелили активіста "Правого сектора" Олександра Іваніну на очах у дружини.

Читайте також, як у США застрелили відомого репера.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом