У Запоріжжі покупець вистрілив в обличчя власнику магазину після сварки через маску
У Запоріжжі покупець вистрілив в обличчя власнику магазину після сварки через маску

У Запоріжжі покупець вистрілив в обличчя власнику магазину після сварки через маску

КИЇВ. 1 грудня. УНН. У Запоріжжі між власником магазину та відвідувачем стався конфлікт через маску, після чого покупець вистрілив підприємцю в обличчя. Про це повідомили у поліції Запорізької області, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що 29 листопада о 19:35 до поліції надійшло повідомлення, що до міської лікарні з торгового закладу доставили 47-річного працівника з кульовим пораненням.

Поліцейські встановили свідків та очевидців інциденту, переглянули записи з камер відеоспостереження та відновили картину подій того вечора. Встановлено, що близько 18:30 в приміщенні продовольчої крамниці на вулиці 40 років Перемоги між власником крамниці та відвідувачем стався конфлікт через небажання останнього одягати медичну маску.

У результаті виникла бійка, покупець пішов з крамниці, але через 15 хвилин повернувся вже зі зброєю в руках. Він скоїв з неї постріл в обличчя підприємцю та втік. За свідченнями, які надав потерпілий та очевидці події, порушник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів по гарячих слідах... встановили, що до скоєння цього кримінального правопорушення причетний житель міста 1972 року народження. Порушник мав дозвіл на зброю. Травматичний пістолет у нього вилучено", - відзначили у поліції.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо

У метро Харкова між колишнім співробітником податкової міліції та групою студентів стався конфлікт зі стріляниною через неправильне носіння масок.

Теги по теме
Коронавирус полиция
Источник материала
Поделиться сюжетом