Ніна Матвієнко не розлучатиметься з чоловіком: "Люди лікуються"
Ніна Матвієнко не розлучатиметься з чоловіком: "Люди лікуються"

Ніна Матвієнко не розлучатиметься з чоловіком: "Люди лікуються"

Українська співачка Ніна Матвієнко, яка нещодавно оголосила, що розійшлася з чоловіком Петром Гончаром, заспокоїла фанатів — розлучатися вони не планують. Також артистка пояснила, що ж сталося і чому чоловік став жити окремо від неї.

Про це Ніна Матвієнко розповіла у програмі телеканалу 1+1 «Життя відомих людей» («ЖВЛ»).

74-річна Ніна Матвієнко говорить, що не збирається розлучатися зі своїм чоловіком. Не так давно артистка разом із Петром Гончаром відсвяткувала золоте весілля — 50 років спільного подружнього життя.

Ніна Матвієнко не планує розлучатися з чоловіком

Нагадаємо, що Ніна Митрофанівна у програмі «Позаочі» наприкінці жовтня заявила, що з чоловіком більше не живе разом. Він переїхав на дачу, яка знаходиться за 60 кілометрів від Києва.

«Ми не будемо розлучатись», — Ніна Матвієнко

У «ЖВЛ» артистка наголосила, що люди сильно перебільшили її конфлікт із чоловіком. Так, вони посварилися, але розлучення не буде. 

«Я жалію, що я про це сказала, бо люди це роздули сильно. Ми не будем розлучатись. Не дождетесь. Я європейка. Я українка. Посварилися. Треба давати другий шанс. Це відбулося, тому що багато людей в хаті. Не витримав він, а потім я», — зізналася Ніна Митрофанівна. 

Крім цього, співачка з таким впізнаваним голосом не відкидає того варіанту, що з чоловіком вони знову будуть жити разом під одним дахом. 

Як живе сімейство Ніни Матвієнко

Зараз Ніна Матвієнко живе разом із своєю донькою Тонею, її чоловіком Арсеном Мірзояном та онукою Ніною, якій лише 5 років. Тоня та Арсен купили собі квартиру, але ще не зробили в ній ремонт, тому поки живуть усі разом. 

Коли Тоня з сім’єю вже не житиме з Ніною Матвієнко, тоді, за словами артистки, повернеться додому і її чоловік Петро.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Тоню Матвієнко довели до сліз під час найщасливішого моменту в житті.

Також портал MY.UA писав, що Ніна Матвієнко назвала причину розриву з чоловіком після 50 років шлюбу: "Мене використовували".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом