Тоню Матвієнко довели до сліз під час найщасливішого моменту в житті
Тоню Матвієнко довели до сліз під час найщасливішого моменту в житті

Тоню Матвієнко довели до сліз під час найщасливішого моменту в житті

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, донька Ніни Матвієнко, дружина Арсена Мірзояна і мама двох прекрасних дочок – поділилася історією про найщасливіший момент у житті.

Подробиці пише ТаблоID.

Чому Тоня Матвієнко розплакалася?

Найщасливішим і незабутнім моментом за все життя Тоня Матвієнко вважає плавання в океані на Мадейрі (група островів в Атлантичному океані, що належить Португалії). І дійсно, дивлячись на фотографії з цього райського місця, не можна не захопитися умиротвореною атмосферою, незайманою природою і гармонією, яку навіває пляж на Мадейрі.

Тоня Матвієнко відпочивала на Мадейрі, де трапився найщасливіший момент життя

Все це відчувала Тоня Матвієнко, коли перебувала на відпочинку, а тим більше – коли змогла зануритися в чисті, прозорі води Атлантичного океану. Але цей щасливий час був зіпсований сльозами і болем. Коли співачка в черговий раз пірнала на глибину, піднялася велика хвиля, з якою тендітна дівчина не могла впоратися.

Тоню перевернуло кілька разів у воді, і вона вдарилася ногою об великий камінь, що виступав з океанського дна. Тоді від болю в нозі артистка не змогла стримати сльози і заплакала. Океан може дарувати щастя, але також буває жорстоким до тих, хто непристосований до його мінливості.

Любов, гордість і мрії Тоні Матвієнко

Влітку Арсен Мірзоян і Тоня відзначили четверту річницю весілля, і зараз кохана дружина впевнена, що заради справжньої, щирої любові можна пожертвувати всім. А також, що щастя не купити ні за які гроші.

Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном і двома дочками

Тоня найбільше пишається своїми двома прекрасними дочками, і стає нещасною, коли ті хворіють. Вважає їх найбільшим досягненням в житті і бажає кожній людині досягти такої гармонії, яка є у Тоні. Головне - це віра в себе і свої сили, каже Тоня Матвієнко.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Леся Нікітюк ошелешила фанатів своєю лисиною.

Також ми писали, що Анджеліна Джолі потрясла весь світ своєю худорбою у фотосесії Elle.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом