У Києві вранці утворилися затори: де ускладнено рух
У Києві вранці утворилися затори: де ускладнено рух

У Києві вранці утворилися затори: де ускладнено рух

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Станом на 8:15 четверга, 2 грудня, на дорогах Києва помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Так, на правому березі рух ускладнено на проспектах Валерія Лобановського, Голосіївському, Перемоги, Степана Бандери і Науки.

Окрім того, затори утворилися на вулицях Вадима Гетьмана, Великій Васильківській, Щусєва, Олени Теліги, Павла Скоропадського, Січових Стрільців, Кирилівській.

Тим часом, на лівому березі рух ускладнено на проспектах Броварському, Юрія Гагаріна, Бажана, Визволителів і Соборності.

Рух на мостах Дарницькому, Патона, Північному, Метро — ускладнено в напрямку правого берега. На Південному мосту спостерігалося незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега.

Додамо

1 грудня в Києві ввечері проводили акцію протесту. Її організатори - об'єднання громадських організацій "Рух опору капітуляції", а також партія "Демократична сокира". Вони звинувачують владу в корупції, бездіяльності проти загрози з боку РФ. Також акція була вранці біля ВР.

Як повідомляв УНН, поліція не зафіксувала правопорушень під час акцій протесту в центрі столиці.

Теги по теме
Киев
Источник материала
Поделиться сюжетом