13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Головний тренер помер від серцевого нападу після переможного голу своєї команди
Головний тренер помер від серцевого нападу після переможного голу своєї команди

Головний тренер помер від серцевого нападу після переможного голу своєї команди

У Єгипті під час футбольного матчу біля кромки поля знепритомнів головний тренер однієї з команд. Він настільки сильно зрадів переможному голу, що серце не витримало емоційного сплеску.

Про це повідомляє видання Footboom.

Матч другого дивізіону Єгипту

Клуб "Аль-Мадж" грав проти "Аль-Зарки". За всю гру футболісти обох команд не змогли забити жодного гола у ворота противника, але на 93-й хвилині гравці "Аль-Маджа" скооперувалися і забили переможний гол. Вони почали бурхливо святкувати подію на полі, а їх головний тренер Адхам Ель-Селхадар настільки розхвилювався від емоційного напруження, що знепритомнів прямо біля кромки поля.

До чоловіка відразу збіглися гравці, а також всі присутні на матчі медики. Його намагалися реанімувати, але безрезультатно. Виявилося, у тренера стався серцевий напад. Оперативна допомога медиків не допомогла, тому було вирішено транспортувати його до лікарні. На жаль, Ель-Селхадар не встиг приїхати в медичний заклад і помер в машині швидкої допомоги по дорозі.

Траур футболістів

Звістка про смерть головного тренера сильно потрясла всіх футболістів клубу "Аль-Мадж". Вони написали зворушливий пост на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де повідомили скорботну звістку. Також було оголошено шестиденну жалобу, скасовані всі наступні матчі в цей період, як і тренування з офіційними заходами.

Тренер єгипетського футбольного клубу "Аль-Маджа" - Адхам Ель-Селхадар-помер на футбольному полі після голу своєї команди

Матч-відповідь проти тієї ж "Аль-Зарки" також перенесений на іншу дату. Похорони тренера Адхама Ель-Селхадара відбулися в п'ятницю, 3 грудня.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що померла бабуся відомого телеведучого Івана Урганта-Ніна Ургант.

Також ми писали, що з життя пішов композитор, співак і народний артист України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом