"Хейт і обурення": Злата Огневич емоційно відповіла розчарованим глядачам "Холостячки"
"Хейт і обурення": Злата Огневич емоційно відповіла розчарованим глядачам "Холостячки"

"Хейт і обурення": Злата Огневич емоційно відповіла розчарованим глядачам "Холостячки"

У другому сезоні програми "Холостячка" переміг 31-річний підприємець Андрій Задворний. Саме йому співачка Злата Огневич відкрила своє серце у фіналі популярної програми. Чому вона зробила саме такий вибір, розповіла в соціальній мережі.

Дівчина відповіла підписникам на особистій сторінці в Instagram.

Невдоволення і розчарування публіки

У фінал другого сезону пройшли троє чоловіків - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко. Переміг у протистоянні за серце Злати Андрій, але публіка не сприйняла обранця дівчини. Багато хто захейтив такий вибір, про що поспішили розповісти в коментарях в соціальних мережах.

Вибір Злати Огневич захейтили в мережі: Андрія Задворного не визнали переможцем

На сторінках самого шоу, Злати та Андрія шанувальники проекту пишуть, що артистка помилилася у своєму фінальному рішенні. Вони не вірять в щирі почуття пари і правдивість зйомок.

"Ще не бачила такого цирку. Ну і дура. Діма правильно зробив, що пішов, не попрощавшись", "Хочу стерти з пам'яті цей випуск", "Як вона могла вибрати Андрія? Людину, яка прийшла на проект за піаром. Він навіть не приховував цього. Це жесть. Який сезон, такий і переможець", "Вона вибирала серцем? Їм самим не смішно? Де там "хімія" між Андрієм і нею? Дешева гра", - саме такими словами характеризують дії співачки в останньому випуску "Холостячки".

Відповідь від Злати Огневич

Мабуть, дівчині набридло читати гнівні коментарі, і вона вирішила одним повідомленням, зверненим до підписників, розповісти про свої переживання. Злата виклала сторі в Instagram і написала: "Я не можу і не хочу задовольнити бажання мільйонів людей. Я зробила свій вибір, правильний він чи ні - покаже час. Я була собою і слухала серце".

Фінал "Холостячки" розчарував глядачів, Злата Огневич відповіла всім хейтерам

Також Злата запросила глядачів подивитися пост-шоу, де буде розказано, як складаються стосунки героїв після того, як вимкнули камери "Холостячки". Кохані стверджують, що сильно захоплені один одним, про що готові кричати на весь світ. Після завершення шоу вони почали нову сторінку в житті і будуть присвячувати один одному себе повністю.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що вагітна Дженніфер Лоуренс вразила всіх на червоній доріжці.

Також ми писали, що лідер "Dimicandum" Роман Семенчук розповів, як починався творчий шлях гурту.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом