Фанати Гаррі Поттера розчаровані: стало відомо, в якому форматі вийде реюніон "Повернення у Гоґвортс"
Фанати Гаррі Поттера розчаровані: стало відомо, в якому форматі вийде реюніон "Повернення у Гоґвортс"

Фанати Гаррі Поттера розчаровані: стало відомо, в якому форматі вийде реюніон "Повернення у Гоґвортс"

Фанатів світу «Гаррі Поттера» розчарували. Якщо хтось чекав нового повнометражного фільму зі старими героями та чудовою атмосферою, то не варто цього робити. У мережу злили подробиці щодо того, яким буде возз’єднання героїв «Гаррі Поттера».

Про вихід спецвипуску повідомили на стримінговій платформі HBO.

Реюніон "Гаррі Поттера": що відомо

Стало відомо, що реюніон «Гаррі Поттера» відбудеться в такому ж форматі, як нещодавно це відбулося із культовим серіалом «Друзі». Герої просто прийдуть, посидять, поговорять, позгадують минуле. А от нового повнометражного фільму, як того з нетерпінням чекали фанати, не буде. 

Герої, скоріше за все, просто обговорять, як усе відбувалося під час зйомок за кадром, будуть згадувати різні цікаві моменти. 

«Повернення у Гоґвортс»

Нагадаємо, що спеціальний випуск «Гаррі Поттера» вийде на стримінговій платформі  HBO Max  1 січня 2022 року. Цей реюніон матиме назву «Повернення у Гоґвортс». Рішення зняти такий спецепізод виникло через те, що минуло якраз 20 років із дня виходу першого фільму про юного чарівника на екрани. 

Автори спецепізоду встигли заінтригувати фанатів, оскільки показали перші кадри зі зйомок. Там були присутні головні герої всіх фільмів: Гаррі Поттер (Деніел Редкліф), Герміона Грейнджер (Емма Уотсон) та Рон Візлі (Руперт Грінт). 

Крім цього, з тизеру нового епізоду стало відомо, що там будуть присутні й інші персонажі відомої історії. Також повідомлялося, що авторку книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг до зйомок спецепізоду не запросили. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що вийшов тизер третьої частини "Фантастичних звірів": згадали про Гаррі Поттера.

Також портал MY.UA писав, що HBO випустила тизер спецепізоду "Гаррі Поттера" - "Повернення у Гоґвортс".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом