6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У ТКГ домовилися про припинення вогню - на Донбасі не чути жодного пострілу
У ТКГ домовилися про припинення вогню - на Донбасі не чути жодного пострілу

У ТКГ домовилися про припинення вогню - на Донбасі не чути жодного пострілу

Протягом усієї доби 22 грудня та до сьомої години ранку 23 грудня у зоні ООС не зафіксували ворожих обстрілів, оскільки напередодні сторони ТКГ домовилися про припинення вогню, точніше про повторне дотримання раніше встановлених домовленостей.

Про ситуацію на Донбасі повідомили у ранковому зведенні в офіційному відомстві Операції об’єднаних сил в мережі Facebook.

Ситуація на Донбасі

«Упродовж минулої доби, 22 грудня, та станом на 7 годину ранку поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», — йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що українські військовослужбовці продовжують контролювати ситуацію. Вони готові дати відсіч агресору та стримати у разі потреби збройну агресію РФ.

Ранкове зведення ООС на 23 грудня
«Героям Слава!», «Герям Слава! Дякую всім Воїнам за захист!», «Дякую Захисникам. Слава Нації!», — відреагували українці на ранкове зведення ООС.
Скріншот коментарів

Попередні обстріли

Нагадаємо, що 21 грудня були зафіксовані обстріли з боку агресора — 3 випадки порушення режиму припинення вогню. Крім цього, у одному з випадків було застосовано зброю, заборонену Мінськими домовленостями. 

Обстріли сталися у напрямках: Широкиного, Мар’їнки та Красногорівки (використовувалася стрілецька зброя, міномети з калібром 120 мм). Поблизу Красногорівки українські захисники знищили літальний апарат (безпілотник) «Квадро», що належав противнику.

Під час обстрілів агресора один український військовий 21 грудня отримав поранення середньої тяжкості. Він перебуває в медзакладі.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що на кордоні з РФ українські прикордонники невпинно риють окопи, з'явилося відео.

Також портал MY.UA писав, що Росія протягом двох тижнів посилено стягує війська до кордону з Україною, – Пентагон.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом