Навіщо Гордону таємно дзвонив керівник виборчої кампанії Путіна?
Навіщо Гордону таємно дзвонив керівник виборчої кампанії Путіна?

Навіщо Гордону таємно дзвонив керівник виборчої кампанії Путіна?

Український журналіст Дмитро Гордон розповів про таємну розмову зі Станіславом Говорухіним, соратником Володимира Путіна і головою його виборчого штабу.

Про це Гордон розповів у програмі "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна24".

Він дуже хороший актор і людина

Дмитро Гордон переказав розмову з відомим російським режисером Станіславом Говорухіним. Вони були хорошими знайомими, разом випивали. На підтвердження цього в студії показали спільний кадр Гордона і Говорухіна. Журналіст вважає росіянина дуже талановитою людиною, а також просто хорошою і приємною особистістю, незважаючи на діяльність в політиці і безпосередньо керівництво виборчою кампанією Володимира Путіна.

Дмитро Гордон розповів про таємний дзвінок соратника Путіна

"Ось дивіться, Станіслав Говорухін стоїть випиває поруч зі мною. Говорухін був останні роки керівником штабу Путіна. Ось вони з Путіним удвох постійно сиділи. Але це не заважало мені відверто говорити з ним на цю тему", - почав свою розповідь Дмитро.

Дзвінок кінорежисера

Гордон згадав, як в самий розпал початку російської агресії Станіслав Говорухін подзвонив йому з Талліна, де знімав фільм "Кінець прекрасної епохи". Тоді він сказав: "Нічого не кажи, я все розумію. Мені просто треба знімати кіно". Дмитро Гордон уточнив, що не засуджує свого знайомого, адже той опинився на роздоріжжі і ніяк не міг протистояти подвійності ситуації, що склалася.

Станіслав Говорухін був головою виборчого штабу Володимира Путіна

Нагадаємо, що Говорухін, крім режисури, займався політичною діяльністю: був депутатом Державної думи Федеральних зборів Російської Федерації. У 2017 році йому заборонили в'їжджати в Україну, оскільки Говорухін підтримував окупацію Криму і називав його "російською перлиною".

Режисер помер у 2018 році у віці 82 років.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що від Байдена зажадали озброїти Україну-яку зброю чекати.

Також ми писали, що у Зеленського хочуть підняти тарифи на комуналку вже в 2022 році.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом