У Харкові знесуть "Стоунхендж" за півтора мільйона
У Харкові знесуть "Стоунхендж" за півтора мільйона

У Харкові знесуть "Стоунхендж" за півтора мільйона

КИЇВ. 28 грудня. УНН. У Харкові знесуть об'єкт "Скіфська спадщина", який місцеві жителі прозвали "Стоунхенджем". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Харківської міськради.

Деталі

Як повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, людину, яка підписала документи про встановлення об'єкту, звільнили з посади.

"Гроші, виділені на проект, не освоєні. Я заборонив повністю сплачувати рахунки. Я та моя команда проекту не бачили. Такий Стоунхендж нам не потрібену, – зазначив міський голова.

Він підкреслив, що місце облаштують, коли зрозуміють, що там можна зробити, щоб це справді мало гарний вигляд і подобалося людям.

Нагадаємо

Проект “Скіфська спадщина” виграв конкурс на “Бюджет участі”. За нього віддали 751 голос. Загальна вартість конструкції — 1 482 680 грн, її автор — Євген Кулик.

Об'єкт встановили у Харкові на вулиці Бібліка. У соцмережах писали, що розташовані по колу бетонні блоки схожі на Стоунхендж у Великій Британії.

Місцевим жителям та мерії не сподобався зовнішній вигляд конструкції.

Директор департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко раніше на своїй сторінці у Facebook повідомив, що харківська мерія не платитиме гроші за такий витвір.

Теги по теме
Харьков и Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом