Герміона зізналася в коханні Драко Малфою в новому епізоді "Гаррі Поттера"
Герміона зізналася в коханні Драко Малфою в новому епізоді "Гаррі Поттера"

Герміона зізналася в коханні Драко Малфою в новому епізоді "Гаррі Поттера"

З початку появи першого фільму про юного чарівника Гаррі Поттера багато чого змінилося. 1 січня показали спеціальний епізод з улюбленими героями, який назвали «Гаррі Поттер: повернення у Гогвортс». У спеціальному випуску було чимало цікавого.

Спеціальний випуск Гаррі Поттера випустили на HBO Max.

Повернення у Гоґвортс

Новий епізод Гаррі Поттера присвячений 20-річчю виходупершого фільма про Гаррі Поттера. Актори та творці фільмів, а також сама авторка Джоан Роулінг зібралися у теплому колі та обговорили, як це все було. 

Спецвипуск був кінематографічний. Наприклад спершу головні герої отримали листи із школи чародійства Гогвортс, а тоді вже завітали туди. 

Откровення Герміони

Звісно ж, серед головних героїв була присутня Емма Вотсон, яка зіграла Герміону Грейнджер. Вона зізналася, що часто їй було самотньо, оскільки вона була одна з найменших на зйомках. Однак у неї зав’язалися теплі стосунки з іншими акторами. До речі, був момент перед зйомками п’ятої частини Гаррі Поттера, коли Емма подумували піти з франшизи. 

Емма Вотсон зізналася, що любить Тома Фелтона, який зіграв Драко Малфоя. Актриса сказала, що він завжди дуже дбайливо до неї ставився.  Однак, випереджаючи розмови й запитання фанатів, Емма Вотсон пояснила, що між нею та Томом Фелтоном ніколи нічого не було. Вона просто «знає, що любить його». 

«Люди встигли забути про те, як їй було важко. Ден з Рупертом (герої Гаррі і Рона, прим. ред.) потоваришували. У мене теж були свої другани. А Емма була не тільки наймолодша, вона була зовсім одна», — говорив Том Фелтон.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, де дивитися онлайн прем'єру спецвипуску "Гаррі Поттер 20 років потому: повернення в Гоґвортс".

Також портал MY.UA писав, що фанати "Гаррі Поттера" напали на Джоан Роулінг через нову трансфобну заяву.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом