TikTok вводить кнопку "репост" за прикладом Twitter
TikTok вводить кнопку "репост" за прикладом Twitter

TikTok вводить кнопку "репост" за прикладом Twitter

Соціальна мережа TikTok впроваджує нову для себе функцію обміну відео – "репост", яка дозволить рекомендувати ролики своїм підписникам. Вона схожа на "ретвіти", якими користуються на платформі Twitter. Нововведення уже працює в тестовому режимі, однак поки воно доступне не для всіх.

Про це пише видання TechCrunch.

Як зробити репост у TikTok?

Нова кнопка "Repost" з’явилася в TikTok нещодавно. Вона розміщена в меню "Поділитися".

Кнопка "Repost" розміщена в меню "Поділитися"

Незважаючи на загальну схожість нової функції TikTok на "ретвіт", між ними є суттєві відмінності. Зокрема, "репост" у TikTok не передбачає розміщення відео на Вашій сторінці. Ролик потрапляє у рекомендації друзів – на стрічці  "Для вас" (For You). Тобто відео відображатиметься винятково у стрічці підписників, але не на сторінці користувача, який зробив репост.

Після того, як ви натиснули кнопку Repost під час перегляду стрічки TikTok, платформа повідомляє, що відео буде показано вашим друзям.

Додаток також пропонує написати кілька слів про те, чому ви репостнули відео. Вони не будуть відображатися як коментарі. Їх розмістять на самому ролику над іменем автора та описом.

TikTok пропонує прокоментувати, чому ви робите репост

Окрім цього, зазначається, що замість "Repost" для частини користувачів кнопка називається "Рекомендувати". Це пояснюють тим, що "TikTok все ще грає з мовою, яку хоче використовувати".

Нагадаємо, що помічник Alexa від Amazon запропонував дитині смертельний челендж з TikTok.

Читайте також, як TikTok-блогерка змогла виміняти шпильку для волосся на будинок.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом