На Волині 15-річний юнак прийняв пологи у своєї матері: навіть злякатися не встиг
На Волині 15-річний юнак прийняв пологи у своєї матері: навіть злякатися не встиг

На Волині 15-річний юнак прийняв пологи у своєї матері: навіть злякатися не встиг

15-річний юнак у Волинській області прийняв пологи у своєї матері. Вони їхали до перинатального центру, проте доїхати не встигли. Тому жінка народила без допомоги медиків, проте з допомогою сина.

Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Екстремальні пологи

На Волині жінка народжувала просто в машині, бо до медзакладу вже не витримувала. Їхали до перинатального центру із села за 60 км від Луцька. Народжувала жінка вже надалеко від перинатального центру — під закладом у машині

Поки чоловік побіг шукати хоч когось із медиків, допомогав народжувати жінці її син. Він усіляко підтримували її до появи медиків. Говорять, що злякатися навіть не встиг. Юнак виконував всі вказівки матері. Добре , що народжувала жінка далеко не вперше (до того ж усіх дітей вона народила самостійно, без хірургічного втручання). 

Юнак, який прийняв пологи у матері, поспілкувався з журналістами

Чоловік породіллі Юрій підкреслює, що ці пологи дружини йому запам’ятаються найбільше зі всіх. Юрій — ветеран війни на Сході. Там, як він говорить, він навчився бути рішучим, не боятися нічого. Проте пологи дружини у автівці без медиків навіть його збили з пантелику.

Найбільше пан Юрій переживав, щоб дитина народилася здоровою. А самих пологів не боявся, оскільки бачив їх і раніше. Крім того, крові він не боїться. Говорить, що на Сході сам собі пальці пришивав. 

Уже після народження дитини журналісти зв’язалаися з родиною, щоб дізнатися, як вони живуть зараз. 

Велика дружна родина

У сім’ї вже шестеро дітей. А маленького синочка, який народився останнім (назвали малюка Захар) всі дуже люблять. Усі про нього дбають.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у Польщі українка народила четверню, її чоловіка можуть депортувати з країни.

    Також портал MY.UA писав, що на Закарпатті народила 11-річна дівчинка: хто батько дитини?

    Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

    Источник материала
    Автор статьи
    Екатерина Кукиб
    Журналист
    Поделиться сюжетом