У Крістіана Лубутена день народження: правила стилю від 59-річного модельєра
У Крістіана Лубутена день народження: правила стилю від 59-річного модельєра

У Крістіана Лубутена день народження: правила стилю від 59-річного модельєра

У п’ятницю, 7 січня, відомому французькому модельєру та дизайнеру взуття Крістіану Лубутену виповнюється 59 років. Саме він створив ті легендарні туфлі із червоною підошвою.

З нагоди дня народження Лубутена видання Обозреватель зібрало основні правила стилю модельєра.

Крістіан Лубутен вважає, що туфлі багато значать для будь-якої жінки, оскільки вони здатні її повністю змінити. Завдяки туфлям жінка може бути хитрою чи скромною, сексуальною або чарівною. Саме Крістіан Лубутен подарував світу чорні туфлі-човники, а також такі ж туфлі тілесного відтінку. Мабуть, вони ніколи не вийдуть з моди, бо це вічна класика.

Лубутен впевнений, що тільки жіноче взуття здатне так точно передавати внутрішній стан людини. Наприклад, чоловічі туфлі не зроблять того, хто їх носить чарівним чи сексуальним. А от жіночі на таке здатні, тому жінки і носять гарні туфлі, навіть якщо вони не сильно зручні.

Високі підбори для Лубутена

Крістіан Лубутен вважає, що тіло жінки говорить за неї. А високі підбори допомагають зробити мову тіла більш виразною. Цікаво, що туфлі на високих підбрах Лубутен вміє вдало комбінувати з будь-яким одягом будь-якого стилю — хоч зі спортивним костюмом.

Лубутен вважає, що туфлі можуть зробити жінку сексуальнішою, проте він переконаний, що сексуальність не має нічого спільного із вульгарністю. І не треба плутани ці поняття.

Крістіан Лубутен та його туфлі

Підбори — це ваша впевненість

Високі підбори, на думку Крістіана Лубутена, дарують жінці більше впевненості в собі. Жінка, яка взула туфлі на підборах, стає більш піднесеною, стрункою. А чоловіки у більшості випадків більше звертають увагу на жінок на підборах, хоч мінімальної висоти. 

Також Крістіан Лубутен вважає, що не всі жінки вміють від природи ходити на шпильках, проте вони можуть цьому навчитися.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, як українським дизайнерам конкурувати із дешевим неякісним імпортом: думка експерта.

    Також портал MY.UA писав, що українська дизайнерка отримала престижну міжнародну нагороду.

     Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

    Источник материала
    Автор статьи
    Екатерина Кукиб
    Журналист
    Поделиться сюжетом