Кремль розмістив 175 тисяч військових уздовж українського кордону , - The New York Times
Кремль розмістив 175 тисяч військових уздовж українського кордону , - The New York Times

Кремль розмістив 175 тисяч військових уздовж українського кордону , - The New York Times

Уздовж українських кордонів розміщені групи військ, які включають артилерію, важку техніку і танки. Це російські військові, яким в будь-який момент може прийти указ увійти на територію України.

Подробиці пише газета The New York Times.

Карта розташування російських військ

Авторитетне видання The New York Times зібрало інформацію, де і в яких кількостях дислокуються російські військові. Ці дані журналістам надали кілька джерел, зокрема, ряд українських та іноземних чиновників, а також деякі незалежні військові аналітики. Плюс у складанні документа допомогли супутникові знімки.

Видання The New York Times опублікувало карту розташування російських військових

Завдяки цьому була складена карта, на якій показані місця дислокації російської армії вздовж кордону України. За оцінками служб розвідки США, на даний момент поблизу України розташовуються 175 тисяч військових. У той же час, українські та західні чиновники поінформували тільки про сто тисяч бойовиків.

Місця розташування військ

Незважаючи на те, що у газети немає точних даних, чи планує Росія віддати наказ увійти на територію України, зараз у військ агресора є всі шанси вторгнутися. The New York Times пише про 10 основних локаціях скупчення російських військ, які досягають українських кордонів. Вони мають у розпорядженні артилерію, важку техніку і танки.

Карту розташування російських військових поблизу українського кордону

Дві групи військ розташовані поруч з містами Єльня і Клинці, ще три - неподалік від російського Воронежа, одна група дислокована в районі Волгограда, дві - біля кордону з тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей, останні дві - біля міста Кореновськ і на території анексованого Криму.

Зрештою, видання пише, що немає достовірних даних про час і ймовірність вторгнення, але вважало за необхідне повідомити про наявні дані щодо кількості і локацій бойовиків.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Росія відправила в Казахстан "миротворців" , які вбивали наших воїнів на Донбасі.

Також ми писали, що танкісти прямо з фронту зворушливо привітали українців з Різдвом Христовим.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом