28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Під Житомиром дикий кабан вбив поліцейського
Під Житомиром дикий кабан вбив поліцейського

Під Житомиром дикий кабан вбив поліцейського

Цієї неділі, 9 січня, у Житомирській області під час полювання загинув поліцейський. На правоохоронця накинувся дикий кабан.

Про це пише OBOZREVATEL, посилаючись на власні джерела в поліції.

Подробиці трагедії

Відомо, що інцидент трапився у лісі неподалік від села Троянів, що в Житомирському районі. Мисливця атакував дикий кабан. Чоловік отримав тяжкі поранення і помер.

Поліцейський загинув на полюванні

Відомо, що загиблий - старший лейтенант поліції Євген Андрійковець. Він був начальником 1-го відділу з проведення спеціальних операцій управління Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) ГУНП у Житомирській області.

Чоловіку було усього 32 роки. За інформацією джерела, до постраждалого встигли медики. Однак врятувати правоохоронця вони не змогли. Він помер, коли йому надавали професійну допомогу.

Смерті під час полювання

Варто зазначити, що це не єдиний трагічний випадок, що трапився під час полювання. Раніше на Сумщині у лісі біля села Боромля чоловік випадково підстрелив свого товариша. Постраждалий помер в реанімації.

Трагедії під час полювання не рідкість

Схожий випадок стався в Миколаївській області. Тоді від кулі з рушниці товариша загинув 44-річним підполковник Олександр Жолудь, який колись був заступником голови територіального центру комплектування та соцпідтримки.

Нагадаємо, що українські поліцейські збирають "данину" з власників "євроблях".

Читайте також, що у Маріуполі насмерть замерз спортсмен, якому не допомогли поліцейські.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом