Карпатська мольфарка заявила, що Путін не помирає, бо на нього працюють 13 шаманів
Карпатська мольфарка заявила, що Путін не помирає, бо на нього працюють 13 шаманів

Карпатська мольфарка заявила, що Путін не помирає, бо на нього працюють 13 шаманів

Українська мольфарка Магдалена Мочіовські заявила, що президент Росії Володимир Путін зараз дуже хворий – у нього онкологія. Здоров’я глави РФ підтримують люди з магічними здібностями. І їх дуже багато.

Про це мольфарка розповіла в ефірі "Апостроф TV".

Путіна рятують шамани

На думку Мочіовські, російському президенту допомагають 13 сибірських шаманів. Вони захищають його особисте життя та здоров’я. Спеціалістка акцентує, що це надзвичайно сильні люди, які мають справу з природними стихіями та демонами. Їх можна прирівняти до карпатських мольфарів або шаманів з Тибету.

Магдалена Мочіовські

Магдалена Мочіовські додала, що Володимир Путін хворіє на онкологію, однак сибірські шамани його "підзаряджають".

"У Путіна онко... Він серйозно хворий. Але шамани – це люди, які добре знаються на лікуванні травами, настоянками, біоенергетичному лікуванні... можуть своєю енергетикою підзаряджати хвору людину. І ця людина стає на ноги... Його витягують, але це не вічно", – говорить мольфарка і додає, що Путін і сам це розуміє. Незважаючи на це, російський лідер все одно хоче світового панування.

Мочіовські зазначає, що Володимир Путін "грає у шахи" з Європою, Америкою і НАТО, а "шахівницею" стала територія України.

Володимир Путін

Нагадаємо, що раніше радянський розвідник, майор КДБ і однокурсник Путіна Юрій Швець розповідав, що Володимир Путін, ймовірно, хворіє на рак. Його здоров’я підтримують за допомогою терапії.

Він також зазначив, що Путін боїться свого найближчого оточення, який може використати "Новачок" і не тільки. На публічні заходи президент часто носить з собою закриту чашку.

Нагадаємо, що Рамзі Гордон зізнався, чому боявся готувати для Володимира Путіна.

Читайте також, що привітання Путіна з Новим роком стало мемом.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом