На Донбасі підірвалися українські військові
На Донбасі підірвалися українські військові

На Донбасі підірвалися українські військові

За останню добу, 10 січня, на Сході України загинуло двоє українських військовослужбовців. Бійці ЗСУ підірвалися на невідомому предметі.

Про це повідомляють у вечірньому зведенні пресцентру ООС.

Окупанти порушують режим тиші

"Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи", - йдеться в повідомленні.

До 17:00 10 січня бойовики двічі порушили режим тиші. Обстріли проводилися зі сторони збройних формувань Російської Федерації у бік Пісків. Противник використав станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

В результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє воїнів ЗСУ отримало тяжкі поранення, які виявилися несумісні з життям. Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловили своє співчуття сім’ям і близьким загиблих героїв.

На Сході України загинуло двоє українських військових

В ООС додають, що станом на ранок вівторка, 11 січня, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними. Військові контролюють ситуацію:

"Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації", - зазначається в зведенні ООС.

 До ранку  випадків порушення припинення режиму вогню з боку окупантів зафіксовано не було.

Нагадаємо, що Кремль розмістив 175 тисяч військових уздовж українського кордону.

Читайте також, що на Донбасі затримали бойовика-наркомана в російській уніформі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом