"Я повертаюся": Порошенко оголосив дату приїзду в Україну
"Я повертаюся": Порошенко оголосив дату приїзду в Україну

"Я повертаюся": Порошенко оголосив дату приїзду в Україну

Петро Порошенко оголосив дату свого повернення з Польщі в Україну. П'ятий президент і лідер партії "Європейська солідарність" також розповів про переслідування.

Подробиці - на офіційній сторінці "ЄС" у соціальній мережі Facebook.

Коли повернеться Порошенко

Приїзду політика чекають з грудня, щоб особисто вручити підозру в державній зраді і повістку на допит. Перебуваючи в дипломатичному турне у Варшаві, Порошенко час від часу відправляв послання в Україну, коментуючи звинувачення у свій бік. А також обіцяв по поверненню розібратися з усіма недоброзичливцями.

В Україні на Петра Порошенка чекає Державне бюро розслідувань, щоб вручити підозру

У Facebook зазначено, що колишній гарант прилетить до київського аеропорту 17 січня о 9 ранку. Поряд з цією інформацією він просить нинішній уряд не відправляти правоохоронців, щоб ті чекали його біля трапа літака, щоб відразу відвести у відділення. Подібне переслідування партія вважає "нічим іншим як руйнуванням національної єдності - саме тим, що так необхідно агресору".

Екс-президента прослуховують і стежать?

У тому ж повідомленні зазначено, ніби Банкова витрачає державні гроші на те, щоб стежити за пересуваннями Порошенка в Польщі, а також прослуховувати його мобільний телефон. Плюс - намагається дискредитувати дії і особистість політика за допомогою засобів масової інформації, що є проявом страху.

Петро Порошенко анонсував повернення в Україну з Польщі

Петро Порошенко уточнив, що на даний момент працює в Брюсселі, де проводить важливі міжнародні зустрічі. Серед питань - підвищення концентрації російських військ на кордоні з Україною та знаходження росіян у Казахстані.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Руслан Стефанчук раптово помер: парламентський канал "Рада" поховав спікера ВР.

Також ми писали, що відомий репер присвятив пісню Петру Порошенку: "Я приніс благу звістку".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом