"Зупиніться, Почуйте Мене!" – мати росіянина, який воював на Донбасі, зробила зізнання
"Зупиніться, Почуйте Мене!" – мати росіянина, який воював на Донбасі, зробила зізнання

"Зупиніться, Почуйте Мене!" – мати росіянина, який воював на Донбасі, зробила зізнання

По соціальних мережах поширилося відео, яке є криком душі мешканки Північного Кавказу. Жінка зробила важливу заяву і зі сльозами на очах зізналася про те, що трапилося її сином.

Ролик опублікував Telegram-канал "Український Діалог".

Російський військовий став інвалідом

До глядачів звернулася звичайна росіянка, чий син раніше служив контрактником у Збройних силах Російської Федерації. Жінка зізнався, що він був відправлений воювати на Донбас, але повернувся до матері вже інвалідом з розладами психіки. Зараз колишній військовий не є службовцем у ЗС РФ.

Мати російського військового розповіла про інвалідність сина після війни на Донбасі

Тепер, на тлі бурхливих протестів у Казахстані та інформації про відправку 3 тисяч десантників для умиротворення, росіянка просить припинити воювати проти чужого народу. "Я розумію зараз всіх матерів, у яких є сини-контрактники. Я вас дуже прошу, як матір прошу: не воюйте проти народу. Там же ваші батьки, ваші діти. Я прошу вас як мати: не треба, не робіть цього. Зупиніться, хлопці, почуйте мене!", - зі сльозами на очах емоційно висловилася жінка.

"Не можу сидіти мовчки і дивитися"

Росіянка розповіла, що у неї серце обливається кров'ю через те, як зараз чужі діти відправляються воювати в Казахстан. Адже, маючи приклад того, що війна робить з людьми, не може спокійно сидіти мовчки і спостерігати за ситуацією з холодним розумом.

Президент Казахстану Касим Жомарт-Токаєв попросив в ОДКБ військову підмогу, Путін направив 3 тис. десантників

Нагадаємо, що президент Казахстану Касим Жомарт-Токаєв закликав ОДКБ ввести в Республіку "миротворців". Організація відповіла позитивно і направила понад 3 тис.військових для охорони стратегічної інфраструктури.

Раніше портал MY.UA повідомляв, куди зник екс-президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв?

Також ми писали, що президент помер у лікарні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом