"Я — твоя сім'я, дай мені руку": Каньє Вест побив фаната в Лос-Анджелесі
"Я — твоя сім'я, дай мені руку": Каньє Вест побив фаната в Лос-Анджелесі

"Я — твоя сім'я, дай мені руку": Каньє Вест побив фаната в Лос-Анджелесі

Американського репера Ye, відомого також як Каньє Вест, звинувачують у побитті фаната. Нині поліція Лос-Анджелеса проводить слідство, щоб з’ясувати всі подробиці інциденту. Реперу загрожує до шести місяців ув’язнення.

Про це пише Los Angeles Times.

Хотів отримати автограф

Неприємна ситуація трапилася в Лос-Анджелесі у ніч з середи на четвер, 13 січня. Неподалік від нічного клубу Soho Warehouse, що в центрі головного міста Каліфорнії, між Ye та його фанатом виник серйозний конфлікт. В результаті Каньє Вест нібито побив шанувальника.

Повідомляється, що перед тим прихильник попросив у репера автограф. Що конкретно спричинило сутичку, невідомо. За даними видання, між Ye та його фанатом виникла словесна перепалка. Під час неї Каньє Вест штовхнув і вдарив опонента.

Водночас видання TMZ опублікувало відео, зняте, ймовірно, після бійки. На кадрах видно, як невідомий чоловік лежить на тротуарі, а Канье Вест лається і намагається поїхати геть.

Каньє Вест намагається втекти з нічного клубу. Скріншот

За інформацією джерел, до Soho Warehouse приїхали правоохоронці. Однак до цього часу Ye вже покинув нічний клуб. Постраждалий залишився на місці, однак від медичної допомоги він відмовився.

За даним фактом розпочалося розслідування. У поліції зазначають, що Ye загрожує до шести місяців ув'язнення.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року американський репер і колишній чоловік зірки реаліті Кім Кардаш’ян Каньє Вест з дозволу Верховного суду Лос-Анджелеса офіційно змінив ім’я на Є (Ye).

Нагадаємо, що Каньє Уест їде на зустріч з Путіним і хоче зробити Росію своїм другим домом.

Читайте також, що дівчина Каньє Уеста копіює стиль Кім Кардашьян, але схожа на українку Анну Седокову.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом