Комік Слава Комісаренко втік із Росії в Україну, рятуючись від білоруського КДБ
Комік Слава Комісаренко втік із Росії в Україну, рятуючись від білоруського КДБ

Комік Слава Комісаренко втік із Росії в Україну, рятуючись від білоруського КДБ

Стендап-комік Слава Комісаренко потрапив під приціл білоруського КДБ. Його оголосили в розшук через жарти про президента Олександра Лукашенка.

Про це розповів сам Слава під час свого концерту в Києві, уривок з якого він опублікував на своїй Youtube-сторінці в п'ятницю, 14 січня.

СМС від КДБ

Як розповів комік, він отримав попередження від людини, пов'язаної з білоруськими протестами. Вона повідомила, що в рідній Білорусі Славу оголосили в розшук і тепер КДБ-шники нібито збираються викрасти його в Москві та відвезти до Мінська. Зараз стендапер знаходиться в Києві. За його словами, він у безпеці. Завтра у нього відбудеться черговий концерт - у Центрі культури НАУ.

Комік додав, що його розшукують через жарти про Олександра Лукашенка.

Слава Комісаренко

Варто зазначити, що Слава Комісаренко неодноразово висміював главу Білорусі у своїх виступах. Зокрема, в свій концерт у кінці 2021 року комік вставив стенд-ап, присвячений Лукашенку, фальсифікації виборів тощо.

Пізніше на своїй сторінці в Instagram Слава Комісаренко розповів нові подробиці ситуації. Він зазначив, що працівники білоруського КДБ почали йому телефонувати і писати. Схоже, вони дійсно шукають його в Москві. Комік додав, що він дуже вдало поїхав з Росії:

"Поїхав я, як виявилося, не дарма. КДБ-шники мабуть втомилися ходити в пошуках мене по Арбату і вирішили мені зателефонувати. Дзвонили, писали смс-ки, правда зайти до мене в Instagram, щоб побачити 10 афіш з Києва і зрозуміти, що я не в Москві, не здогадалися", - жартує комік.

Незважаючи на всю напруженість ситуації, Слава Комісаренко не падає духом і вірить, що все закінчиться добре:

"Вірю, що все буде добре, як вірив завжди до цього!" – підсумував артист.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко вручив букет квітів людині без рук і поплескав його по плечу.

Читайте також, що Олександр Лукашенко висловився про вторгнення РФ в Україну.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас вTelegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом