Порошенко всіх обдурив: український "гетьман" віддає перевагу російській мові
Порошенко всіх обдурив: український "гетьман" віддає перевагу російській мові

Порошенко всіх обдурив: український "гетьман" віддає перевагу російській мові

На руці колишнього президента України, Петра Порошенка, який 17 січня відправився на засідання Печерського суду, де йому оберуть запобіжний захід у зв'язку зі звинуваченнями в держзраді, помічено годинник Apple Watch.

Але користувачів Мережі не так зацікавила вартість брендової прикраси, як дисплей мовою держави-агресора. Про це повідомляє Telegram-канал "Швидкий Фокус".

Подробиці

Так, згідно з інформацією ресурсу, користувачі соцмереж помітили, що на судовому засіданні на руці Петра Порошенка "красувався" годинник Apple Watch. При цьому на дисплеї гаджета політика, обвинуваченого в держзраді, інформація відображається не державною, а російською мовою.

Петро Порошенко носить годинник Apple Watch з налаштованою російською мовою

Звернувшись за інформацією на офіційний сайт компанії-виробника годинників, канал виявив, що на цьому пристрої доступне встановлення української мови.

Примітка

Вперше повідомлення про те, що на той час президент України носить Apple Watch, в ЗМІ з'явилися ще в 2015 році. Тоді гаджет коштував близько 699 доларів. Примітно, що подібний аксесуар носив також і спікер Ради часів президентства Петра Порошенка Володимир Гройсман.

Apple Watch на руці Петра Порошенка, 2015 рік

Варто зазначити, що до того, як зайняти президентський пост, політик користувався більш дорогим годинником Breguet, вартість якого становить близько 25 тисяч доларів.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Петро Порошенко напав на журналіста в аеропорту "Жуляни".

Також ми писали, що Петро Порошенко повернувся в Україну і почав розповідати про інопланетян.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны