Юрій Луценко на мітингу на захист Петра Порошенка назвав церкву "мафією"
Юрій Луценко на мітингу на захист Петра Порошенка назвав церкву "мафією"

Юрій Луценко на мітингу на захист Петра Порошенка назвав церкву "мафією"

Перед будівлею Печерського районного суду Києва зібрався натовп в очікуванні закінчення засідання з приводу обрання запобіжного заходу Петру Порошенку. Перед людьми виступив Юрій Луценко.

Відео з прямою промовою опублікував Telegram-канал "VESTI".  

"Обмовка по Фрейду"

Юрій Луценко є український державним діячем, а також колишнім членом Ради національної безпеки і оборони України. Також працював на посаді Генерального прокурора країни за президента Петра Порошенка. Тому не дивно, що Луценко прийшов до Печерського суду, щоб підтримати політика, поки той перебуває на засіданні всередині.

Юрій Луценко був генеральним прокурором за президентства Петра Порошенка

Луценко виступив перед натовпом поплічників п'ятого гаранта і лідера "Європейської солідарності". Став емоційно висловлюватися про мафію, яку він з командою подолав свого часу, не без допомоги екс-президента. Правда, трохи обмовився і назвав мафією, в тому числі, Українську Православну Церкву.

"Пережили мафію донецьку, пережили мафію дніпропетровську, переживемо мафію і церковно... цирково-естрадну", - резюмував Юрій Луценко. Добре, що слухачі не взяли до уваги це застереження і продовжили слухати промову.

Що відбувається в будівлі суду

Луценко виступив перед будівлею Печерського суду і назвав церкву "мафією"

А поки перед входом суду просторікує Юрій Луценко, всередині виправдовується Петро Порошенко. Відомо, що він звинуватив прокуратуру в призначенні йому безкоштовного державного адвоката, тоді як його особисті представники представлені на судовому засіданні.

Політик пообіцяв звернутися в прокуратуру, щоб знайти винуватця, на його думку, цієї провокації, і змусити понести справедливе покарання.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Петро Порошенко повернувся в Україну і почав розповідати про інопланетян.

Також ми писали, що мер Києва Віталій Кличко підчепив смертельний вірус.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом