20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Мені не соромно дивитися в дзеркало": Шевченко прокоментував звільнення з "Дженоа"
"Мені не соромно дивитися в дзеркало": Шевченко прокоментував звільнення з "Дженоа"

"Мені не соромно дивитися в дзеркало": Шевченко прокоментував звільнення з "Дженоа"

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко вперше висловився з приводу свого звільнення з посади головного тренера італійського клубу "Дженоа".

Його слова цитує видання Tuttosport.  

Звернення до вболівальників

Андрій Шевченко порушив мовчання після відходу з "Дженоа". Він звернувся до вболівальників команди та керівництва італійців зі словами напуття. "За ці два місяці з моїм штабом ми зробили все, що могли. Головне, щоб не було соромно дивитися в дзеркало, і я знаю, що можу це робити", - затвердив українець.

Андрій Шевченко пішов з посади тренера італійського клубу "Дженоа"

Також зауважив, що хоч і недовго провів на посаді головного тренера, встиг звикнутися з посадою і полюбити гравців всією душею. Як і рідний стадіон "Луїджі Ферраріс", всіх до єдиного вболівальників "Дженоа".

"Я молодий тренер, але дечого досяг у футболі, за свою кар'єру бачив багато стадіонів у всіх куточках світу. Але я ніколи раніше не бачив такого стадіону, як "Луїджі Ферраріс": він незвичайний, тому що вболівальники Дженоа незвичайні", - сентиментально зауважив Шевченко.

Тепер хтось інший повинен врятувати ситуацію

Шевченко вперше прокоментував своє звільнення публічно

Наостанок Андрій Шевченко звернувся до гравців і закликав їх кинути всі сили, щоб врятувати ситуацію, що утворилася, а саме – виліт із Серії А. Нагадаємо, за тренерства Шевченка було зіграно 11 матчів, з яких виграшним виявився лише один. Сім програшів та три нічиї стали причиною вильоту з Серії А.

Після звістки про звільнення слово взяв президент України Володимир Зеленський. Він нагадав українцям, що Шевченко є легендою національного футболу та справжнім надбанням. А ця подія - лише один млинець комом за всю його кар'єру. Також гарант запевнив, що Андрія завжди чекають у рідній країні як тренера, і попросив повернутися, щоб продовжувати свою діяльність тут.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Володимир Зеленський зробив пропозицію Андрію Шевченку після звільнення з "Дженоа".

Також ми писали, що "Рішення прийматиме клуб": Андрій Шевченко готується до відставки після провалу Дженоа.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом