Померла людина-легенда: друг першої леді Мішель Обами і ворог Анни Вінтур з Vogue
Померла людина-легенда: друг першої леді Мішель Обами і ворог Анни Вінтур з Vogue

Померла людина-легенда: друг першої леді Мішель Обами і ворог Анни Вінтур з Vogue

Пішов з життя відомий в колах модної індустрії журналіст, законодавець моди і справжня "ікона стилю" - Андре Леон Теллі.

Про це пише видання The Hollywood Reporter з посиланням на слова агента Девіда Вільяно.

Помер у лікарні від важкого захворювання

Згідно з інформацією Девіда Вільяно, який був особистим агентом Теллі, той помер 18 січня, перебуваючи в лікарні міста Уайт-Плейнс (штат Нью-Йорк). Представник не уточнює, від такої хвороби страждав журналіст і які причини його смерті.

Пішов з життя колишній редактор журналу Vogue Андре Леон Теллі: креативний директор видання та права рука головного редактора Ганни Вінтур

Все-таки, знаменитому колишньому редактору Vogue було вже 73 роки. Багато друзів і знайомих зі сфери моди вже висловили співчуття такій сумній звістці. У Андре Леона Теллі було багато шанувальників, які схилялися перед його почуттям стилю і беззастережно довіряли думці щодо модних тенденцій.

Нестабільна, але яскрава кар'єра

Журналіст присвятив більше сорока років роботі в індустрії моди. Він прийшов до редакції журналу Vogue на початку 80-х років і незабаром довів професіоналізм. Його призначили креативним директором, і Теллі практично став негласною "правою рукою" головного редактора Анни Вінтур.

Екс-редактора Андре Леона Теллі вважали "правою рукою" головреда Vogue Анни Вінтур і її хорошим другом

Вважалося, що вони були хорошими і відданими друзями, але в мемуарах Теллі 2020 року - "Шифонові окопи" - про главреда виявилися не самі схвальні відгуки.

Також Андре Леон Теллі особисто консультував першу леді США Мішель Обаму в питаннях стилю, став суддею шоу "Топ-модель по-американськи".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що не стало легенди "Реала" і світового рекордсмена по Кубках Європи.

Також ми писали, що актор з культового серіалу помер від наслідків ковіда, яким перехворів ще влітку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом