У страшній ДТП поблизу Вінниці загинула 15-річна студентка: фатальне місце
У страшній ДТП поблизу Вінниці загинула 15-річна студентка: фатальне місце

У страшній ДТП поблизу Вінниці загинула 15-річна студентка: фатальне місце

Поблизу Вінниці 13 січня у страшній ДТП загинула зовсім юна студентка. Дівчину звали Мирослава Вітер, скоро їй мало виповнитися 16 років.

Про трагедію повідомили правоохоронці, а також сумну звістку розмістили на сторінці фахового коледжу мистецтв імені Леонотовича, де на першому курсі навчалася загибла Мирослава Вітер.

У автівці разом із Мирославою їхав її 23-річний хлопець — випускник аграрного університету. Молоді люди поспішали на зйомку, проте не доїхали. Авто, вя кому вони їхали, зіткнулося з мікроавтобусом. 

Трагедія сталася у четвер, 13 січня, близько 16 години на об’їздній — недалеко від ресторану «Козацький стан». 

Мирослава Вітер загинула в ДТП

Місцева поліція ділиться деталями

За кермом Geely, в якому їхала і Мирослава Вітер, перебував 23-річний юнак. Він, за попередніми даними поліції, не впорався з керуванням. Хлопець вилетів на зустрічну смугу, що стало причиною зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen. У ДТП постраждав ще один автомобіль. Зачепило автівку Renault Master, яка проїжджала повз аварію, проте вона зазнала лише невеликих механічних ушкоджень.

Мирослава Вітер отримала в результаті аварії травми, несумісні з життям. 15-річна дівчина померла на місці. Юнак, який керував автівкою, наразі у лікарні, він отримав травми.

Місцеві говорять, що місце аварії фатальне і там постійно відбуваються смертельні ДТП. Так три роки тому там розбився чоловік, а в грудні 2021 року у ДТП загинула ще одна студентка.

15-річна студентка загинула в ДТП на Вінниччині

Мирослава Вітер: що відомо про загиблу дівчину

Мирослава була єдиною дитиною в родині. Батьки живуть в Бершаді (Гайсинський район Вінницька область). Мати дівчинки розповідає, що Мирослава була дуже гарною, мала модельну зовнішність, любила співати і танцювати. 

Часто дівчин запрошували на зйомки, на зачіски та макіяж у якості моделі. Цього разу Мирослава також поспішала на подібну зйомку. Мати згадує, що донька дуже раділа, бо її як модель запросила сама майстер а не стажери-початківці.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що в Одесі пасажирський автобус протаранив 4 машини і врізався в будинок: є загиблі.

Також портал MY.UA писав, що дружина футболіста "Зорі" Данченко загинула в ДТП у незвичайний день: фатальний збіг.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом