Серіал "Дім дракона": HBO Max показав перший тизер приквелу "Гри престолів"
Серіал "Дім дракона": HBO Max показав перший тизер приквелу "Гри престолів"

Серіал "Дім дракона": HBO Max показав перший тизер приквелу "Гри престолів"

HBO Max в 2022 році почне трансляцію довгоочікуваного приквелу до серіалу "Гра престолів" під назвою "Дім дракона". Історія розповість про громадянську війну в династії Таргарієнів.

Перший тизер доступний на YouTube-каналі HBO Max.

Що глядачі побачать на екрані?

Про створення приквелу шоураннери "Гри престолів" говорили давно. Кілька кадрів майбутнього продукту навіть показали в трейлері останнього сезону легендарного серіалу. Зараз доступний перший тизер, який показав головних героїв "Дому дракона" - принца Деймона Таргарієна (грає Метт Смітт зі знаменитого британського серіалу "Доктор Хто") і Рейніру Таргарієн (актриса Емма Д'арсі).

Крім них в зірковому касті присутні Олівія Кук (Алісента Хайтауер) і Педді Консідайн (Візеріс Таргаріен). В якості шоураннерів - Мігель Сапочник (відповідав за режисуру декількох дуже вдалих епізодів основного серіалу) і Райан Кондал (відповідатиме за сценарій "Дому дракона").

Вихід повноцінного першого сезону, що складається зі стандартних 10 серій, запланований на 2022 рік, але точна дата релізу поки невідома.

Сюжетні перипетії приквела

HBO Max показав перший тизер серіалу "Дім дракона"

У приквелі глядачів чекають все ті ж хитросплетені сюжетні лінії, безліч інтриг, секретів, персонажі будуть будувати підступи, зраджувати, любити і боротися за місце під сонцем. В принципі, все те, до чого звикли фанати "Гри престолів". Відомо, що історія буде розвиватися за кілька століть до початку основної лінії книг Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Концентрація сюжету - навколо династії Таграрієнів, яка страждає від громадянської війни. Можна очікувати драконів, багато снігу, прекрасні декорації і такий же спектр емоцій, як і в основному серіалі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що ідеальний гарячий шоколад: простий рецепт осіннього напою.

Також ми писали, як відрізнити якісні зерна кави від фальсифікату?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом