Вийшов тизер "Володара перснів: Персні влади" - найдорожчого серіалу всіх часів
Вийшов тизер "Володара перснів: Персні влади" - найдорожчого серіалу всіх часів

Вийшов тизер "Володара перснів: Персні влади" - найдорожчого серіалу всіх часів

У вересні 2022 року відбудеться прем’єра нового серіалу у всесвіті «Володаря перснів» за мотивами творів Толкіна. Серіал називається «Володар перснів: Персні влади». У мережі з’явився тизер нового серіалу. 

Про прем’єру повідомили у виданні The Hollywood Reporter.

Про що буде серіал «Володар перснів: Персні влади»

В оригінальній трилогії «Володар перснів» розказана історія про те, як було знищено головний перстень Саурона. Новий серіал, який фанати-толкіністи зможуть подивитися восени 2022 року, представить історію 20 перснів, які згадуються у трьох фільмах, які вже зняті. 

Події в серіалі відбуваються за кілька тисяч років до подій у фільмі. «Володар перснів: Персні влади» об’єднає кілька історій Другої Епохи Середзем’я. Зокрема покажуть, як було створено персні, як піднявся Саурон — Темний Лорд. Також у серіалі буде показана історія Нуменора, останній союз людей та ельфів. 

Наразі серіал «Володар перснів: Персні влади» уже називають найдорожчим проєктом усіх часів. На його створення витрачено 465 мільйонів доларів. Перший сезон серіалу міститиме 8 серій. Прем’єра запланована на 2 вересня 2022 року. Не всі епізоди серіалу вийдуть одночасно. Кожного тижя слід очікувати виходу нового епізоду. 

У вересні 2022 року відбудеться прем’єра нового серіалу «Володар перснів: Персні влади»

Хто з акторів буде в «Володарі перснів: Персні влади»

У серіалі беруть участь відомі актори, серед яких Роберт Арамайо, Максим Болдрі, Назанін Боніаді, Синтія Аддаї-Робінсон, Оуайн Артур та інші.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у Новій Зеландії завершилися зйомки наймасштабнішого серіалу за мотивами трилогії "Володаря кілець" Дж. Р. Толкіна. Серіал випустить студія Amazon.

Також портал MY.UA писав, що Amazon показав перший кадр з серіалу по "Володарю перснів".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом