6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гордон провчив Наташу Королеву після того, як їй через Крим заборонили в'їзд до Литви
Гордон провчив Наташу Королеву після того, як їй через Крим заборонили в'їзд до Литви

Гордон провчив Наташу Королеву після того, як їй через Крим заборонили в'їзд до Литви

Російська співачка українського походження Наташа Корольова поскаржилася на заборону в'їзду в Литву. На що отримала пораду від журналіста Дмитра Гордона, як можна виправити ситуацію.

Він прокоментував пост артистки в соціальній мережі Instagram 24 січня.

Артистці наклали заборону через відвідування Криму

23 січня Корольова написала гнівний пост в Instagram про те, що напередодні її концерту у Вільнюсі литовський уряд наклав їй заборону на відвідування країни терміном на п'ять років. Справа в тому, що виконавиця незаконно приїжджала на територію окупованого Криму.

Співачка розписала довге звернення до підписників, в якому скаржилася, чому мистецтво має страждати через політику, а її позитивні і веселі пісні, що піднімають настрій, стали табу для литовських слухачів.

Співачці Наташі Корольової заборонили приїжджати до Литви через її незаконне відвідування Криму

"Добрі пісні, які несуть позитивний настрій (а воно людям ух як необхідно), любов, дружбу, все найсвітліше, щире і справжнє, стають не потрібними - і це що, офіційна позиція можновладців?", - поділилася думками Корольова.

Відповідь Дмитра Гордона

Наступного дня після публікації поста його прокоментував український журналіст Дмитро Гордон, засновник популярного інтернет-видання. Він вказав, яку помилку зробила співачка, на що їй відповіли забороною в'їзду, і як цю помилку виправити, щоб надалі подібного не відбувалося.

Журналіст Дмитро Гордон порадив Наташі Корольовій не їздити до Криму манівцями

Гордон нагадав той факт, що Крим – це Україна, і приїжджати на півострів потрібно тільки з території України, через наших прикордонників і митників. Якщо були використані інші шляхи, це вже "порушення міжнародних законів, правил і норм". Отже, варто лише зробити вибір і не обурюватися наслідками, якщо цей вибір призведе до санкцій.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що на Олімпіаді-2022 в Пекіні українцям заборонили стояти поруч з росіянами.

Також ми писали, перший випуск сліпих прослуховувань на "Голос країни": кого обрали Потап, Полякова, Дорофєєва і Вакарчук.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом