"Завалю тебе або тата": Злата Огневич показала божевільного, який роками її переслідує
"Завалю тебе або тата": Злата Огневич показала божевільного, який роками її переслідує

"Завалю тебе або тата": Злата Огневич показала божевільного, який роками її переслідує

Українська співачка, ексгероїня 2 сезону шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч показала наполегливого і агресивного переслідувача Вадима Лебедя, який не дає їй життя вже 3 роки.

Втомившись від бездіяльності поліції, артистка зняла загрожуючого їй і її рідним неадеквата на камеру і опублікувала відповідний відеоролик у своєму Instagram.

Відео з переслідувачем Огнєвіч

На відео можна побачити чоловіка, керуючого іномаркою. Він під'їжджає паралельно авто Огневич і починає сипати погрозами у відкрите вікно, вимагаючи від співачки не з'являтися на телебаченні і заявляючи, що їй не варто розраховувати на допомогу поліції.

Неадекват пригрозив Огнєвіч, що якщо ще раз побачить її на екрані ТБ, то їй або її батькові буде непереливки.

"Я тебе завалю, зрозуміла на***, або тата, зрозуміла?" – агресивно звертається переслідувач до артистки.

В кінці запису видно, як до автомобіля чоловіка підійшли співробітники охоронної служби, щоб опитати його. Використавши цей момент, артистка закрила тоноване вікно автомобіля і повідомила, що скоро за нею вийдуть і заберуть звідси.

Звернення співачки до користувачів

Втомившись боятися за рідних і власне життя, Огнєвіч поділилася переживаннями з фоловерами і звернулася також до правоохоронців і влади з проханням звернути увагу на її давню проблему.

"Ніхто за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали...." - у розпачі скаржиться співачка, зазначаючи, що цей відеоролик записаний не для піару або в якості розваги, а тому, що їй набридло мовчати і боятися і пора розголосити свою проблему.

Скрін сторіс Огневич

Пізніше артистка записала відеозвернення до підписників, в якому повідомила, що їде у відділення поліції, щоб написати заяву на переслідувача і довести справу до кінця.

Раніше на MY.UA: Гордон провчив Наташу Королеву після того, як їй через Крим заборонили в'їзд до Литви.

Нагадаємо також, що htОля Полякова на "Голосі країни" принизила при всіх Надю Дорофєєву: "Прикрию твою...".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом