19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка "ТМПУ" Алла Костромічова засумнівалася у своїй усмішці: "Не варто?"
Зірка "ТМПУ" Алла Костромічова засумнівалася у своїй усмішці: "Не варто?"

Зірка "ТМПУ" Алла Костромічова засумнівалася у своїй усмішці: "Не варто?"

Відома українська модель та зірка "Топмодель по українські", Алла Костромічова похизувалася білосніжною посмішкою перебуваючи у Парижі.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Свіже фото зірка виставила в Instagram. Вона позує у шикарному готелі у Парижі. На одному фото дівчина зберегла серйозний вираз обличчя, а на іншому щиро посміхнулася. Дівчина сає чудовий доглянутий вигляд, тому і на одному і на іншому фото надзвичайно красива.

Щасливі очі, перетворили модель на справжню красуню, а втім, вона вирішила запитати поради у своїх шанувальників. "Посміхаємося, чи не варто?".

За творчістю моделі слідкує понад 995 тисяч фоловерів. Часто-густо вони пишуть у коментарях не надто чуйні відгуки. Комусь здається, що Алла надто худа, або ж що не відповідає уявленням про красу жінки. Проте чимало обожнюють свою фаворитку, та не втомлюються вихваляти її.

Цього разу було багато позитивних коментарів. Усім сподобалася посмішка Алли, лише дехто заявив, що вже на підсвідомому рівні вона асоціюється без посмішки.

"Посмішка вам личить", "яка красуня", "з роками чарівніше, Аллочко", "варто посміхатися", "посмішка вам дуже личить", "посмішка гарна, але асоціюєтесь ви без посмішки", - написали свою думку шанувальники.

Коментарі. Фото: Instgaram

Нагадаємо, раніше модель Алла Костромічова показала кам'яне обличчя та налякала українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка ТМПУ Алла Костромічова змінила зовнішність і втекла з Нью-Йорка

Також "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова перетворилася на мрійливу дівчину, та зачарувала українців.

Источник материала
Поделиться сюжетом