19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Колишній соратник Зеленського розповів, хто зараз контролює Одесу
Колишній соратник Зеленського розповів, хто зараз контролює Одесу

Колишній соратник Зеленського розповів, хто зараз контролює Одесу

«Призначення Гриневецького було для мене явною ознакою зради одеситів з боку «Слуги народу» – Дмитрук

фото: hromadske.ua

Нардеп Дмитрук пояснив, чому партія «Слуга народу» зрадила одеситів

Обіцянка, яку дали «Слуги народу» одеситам щодо боротьби з місцевими корупціонерами, не була виконана. Призначення Сергія Гриневецького головою Одеської ОДА було вигідним місцевим елітам для контролю ситуації в області. Про це розповів народний депутат Артем Дмитрук в інтерв'ю«Главкому».

«В Одесі є такі великі бізнесмени, Кауфман та Грановський, які забігли в Офіс президента, якось грошовим чином вирішили питання і дали свої кадри для «контролю ситуації в області». У мене є колеги-депутати в облраді, що розповідають, які такси виставляє Гриневецький за участь в тендерах і які там йдуть відкати», – резюмував Дмитрук.

Також Дмитрук вважає, що призначення Сергія Гриневецького головою ОДА було зрадою для одеситів, оскільки «Слуги народу» обіцяли боротися з корупціонерами, а не підтримувати їх.

«Гриневецький на місцевих виборах був другим номером партії нинішнього мера Труханова «Довіряй ділам». Призначення Гриневецького було для мене явною ознакою зради одеситів з боку «Слуги народу». Ми ж, коли йшли на вибори, обіцяли боротися з місцевими корупціонерами, чиновниками, а потім взяли у свою команду людину з цього багна», – підкреслив нардеп.

За словами нардепа, він завжди звертався до керівництва партії щодо проблем в Одесі та невдоволення людей місцевою владою. Водночас замість вирішення питань у місті призначалися нові «непроможні» чиновники.

«Коли почалися якісь проблеми, люди в Одесі були чимось незадоволені, я намагався донести це до голови фракції Давіда Арахамії, тодішнього голови партії Олександра Корнієнка… Вони казали «да-да-да», але нічого не вирішувалось. Тільки призначалися чергові корупціонери в правоохоронні органи, неспроможні губернатори. Зараз губернатором взагалі є політичний труп Гриневецький. Хоча є велика кількість молодих нормальних перспективних хлопців – юристів, економістів, менеджерів», – сказав Дмитрук.

Нагадаємо, Володимир Зеленськийпризначив головою Одеської ОДА Сергія Гриневецького.

Зазначимо, Гриневецький прийшов на посаду зі стажем роботи в 38 років. Він навчався в Одеській національній академії харчових технологій, пізніше закінчив Національний університет біоресурсів та природокористування. Має освіту інженера-механіка. Новий голова Одеської ОДА є ставлеником Труханова й представляє його партію Довіряй Ділам.

Источник материала
Поделиться сюжетом