12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зустріч у нормандському форматі: українська делегація прибула до Берліна
Зустріч у нормандському форматі: українська делегація прибула до Берліна

Зустріч у нормандському форматі: українська делегація прибула до Берліна

Голова Офісу президента Андрій Єрмак у складі української делегації прибув до Берліна для участі у зустрічі радників лідерів нормандського формату.

– Прилетіли з українською делегацією до Берліну. Незабаром розпочнеться друга з початку року зустріч політичних радників лідерів нормандського формату, – написав Єрмак у соцмережі.

За його словами, сьогодні також перший віце-прем’єр-міністр – міністерка економіки Юлія Свириденко зустрінеться з віце-канцлером, міністром економіки та захисту клімату Робертом Габеком, міністром фінансів Крістіаном Лінднером, міністром економічного співробітництва та розвитку Свенею Шульце, депутатами Бундестагу та представниками німецького бізнесу.

На цих зустрічах підніматимуться питання фінансової взаємодії, реалізації двосторонніх проектів, розвитку транспортного потенціалу обох країн.

– В рамках діалогу з німецьким бізнесом планують обговорити подальшу двосторонню взаємодію у сферах розвитку зеленої енергетики та водної логістики, транспорту та торгівлі. Розраховуємо на конструктивний діалог та позитивні результати після всіх зустрічей, – наголосив Єрмак.

За результатами зустрічі у нормандському форматі у посольствы України в Німеччині відбудеться брифінг, орієнтовний час: о 20.00 за Києвом.

Теги по теме
Война на Донбассе Андрей Ермак Нормандський формат
Источник материала
Поделиться сюжетом