19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Україні створили партизанську мережу для підготовки та навчання бійців
В Україні створили партизанську мережу для підготовки та навчання бійців

В Україні створили партизанську мережу для підготовки та навчання бійців

Інструкторами для добровольців виступили громадські діячі, військові медики, досвідчені офіцери та ветерани АТО/ООС. 

Активісти всеукраїнського патріотичного руху "Гідність нації" заявили про створення в Україні партизанської мережі для підготовки та навчання бійців з метою протидії російській агресі.

Про це організація повідомила у Facebook.

"Ми відкриваємо набір у своєрідний партизанський рух, адже бачимо, що в цьому справді є потреба. Створення закритої мережі грамотно підготовлених бійців, дозволить українським військам значно посилити свої позиції, в тому числі, і в боротьбі зі спецслужбами РФ, які, знаємо, активно працюють на території України. Ми ж готові робити все для того, аби не дати антидержавницьким силам зруйнувати нашу країну!" – заявив очільник організації Вадим Кудіяров.

"Гідність нації" 6 лютого провела черговий вишкіл для понад 1000 молодих хлопців із 13-ти областей України на полігоні Національної гвардії біля Івано-Франківська. Тоді ж було вирішено створити партизанську мережу.

"Ми змогли організувати навчання з базової техніки безпеки поводження зі зброєю, основи домедичної допомоги, ведення бою малими групами та продемонстрували різні види озброєння", — йдеться в повідомленні організації.

Facebook/"Гідність нації" (https://www.facebook.com/GidnistNatsiyi/posts/3027439064192335)

Повідомляється, що інструкторами для добровольців на з’їзді виступили громадські діячі, військові медики, досвідчені офіцери та ветерани АТО/ООС. 

"Створення закритої мережі грамотно підготовлених бійців дозволить українським військам значно посилити свої позиції, в тому числі, і в боротьбі з спецслужбами РФ, які активно працюють на території України", — наголосили в організації.

Так, зокрема "Гідність нації" пропонує українцям отримати початкову військову та домедичну підготовку, а також, за бажанням, долучитися до програми підготовки професійних диверсійних груп у складі бойових частин партизанського руху.

Facebook/"Гідність нації" (https://www.facebook.com/GidnistNatsiyi/posts/3027439064192335)

Нагадаємо, 10 лютого, виявлено та зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 148 одиниць військової техніки збройних формувань РФ, яка розміщена з порушенням Мінських домовленостей.

Читайте також:

  • Агресія Росії проти України матиме жорстку ціну: ЄС засудив військові навчання РФ у Чорному морі та у Білорусі
  • Відсутність спільного документа та очікування візиту Шольца: чим закінчилися переговори радників "нормандської четвірки" у Берліні
  • Єрмак підтвердив готовність української сторони проводити очні засідання ТКГ у Туреччині
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны