2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кабмін та бюджетний комітет ввечері зберуться на екстрені засідання
Кабмін та бюджетний комітет ввечері зберуться на екстрені засідання

Кабмін та бюджетний комітет ввечері зберуться на екстрені засідання

Кабмін розгляне питання авіасполучення та безпеки у небі
фото з відкритих джерел

Після 20.00 почнуть розглядати питання авіарейсів

О 20:00 відбудеться позачергове засідання Кабміну, а після цього о 22:00 засідання бюджетного комітету Верховної Ради. Комітет Верховної Ради з питань бюджету проведе засідання ввечері. Інформацію про це підтвердив член бюджетного комітету, народний депутат Анатолій Урбанський, повідомляють ЗМІ.

«Ми сьогодні збираємося online о 22:00. Порядок денний поки ще не відомий», – повідомив депутат.

Раніше в ЗМІ повідомляли про те, що комітет збереться для розгляду питань фінансового забезпечення оборони країни.

Кабінет Міністрів України ж ввечері 13 лютого збереться на засідання щодо ситуації з авіаперевезеннями. Про це повідомив заступник голови офісу президента Кирил Тимошенко.

Нагадаємо, міжнародні рейси продовжують прибувати в Україну, незважаючи на новини про закриття повітряного простору над країною. Про це стало відомо із показань сервісу Flightradar24.

Наразі на посадку в «Борисполі» заходять цивільні літаки з Відня та Дубаю. У Києві готується до вильоту літак до польського міста Катовіце, а над українською територією пролітає рейс із Москви до Кишинева. Крім того, у напрямку Києва в зоні українського повітряного простору рухаються рейси з Мілану, Стокгольму та Парижа.

Раніше народний депутат Олексій Гончаренко заявив, що з завтрашнього дня з 16:00 за Києвом повітряний рух в Україні буде припинено.

Источник материала
Поделиться сюжетом