"Ми у себе вдома. Ми в Україні": Володимир Зеленський запустив челендж до Дня єднання
"Ми у себе вдома. Ми в Україні": Володимир Зеленський запустив челендж до Дня єднання

"Ми у себе вдома. Ми в Україні": Володимир Зеленський запустив челендж до Дня єднання

16 лютого Україна відзначає нове свято, засноване президентом Володимиром Зеленським - День єднання. З цієї нагоди він записав відеозвернення до народу.

Дивитися в прямому ефірі можна на "ТСН. LIVE".

Зеленський відкрив телемарафон

День єднання, який сьогодні відзначає вся країна, - це своєрідна відповідь України на спроби країн Заходу і Росії посіяти паніку серед населення, інформуючи про наближення військового вторгнення. Тому, щоб 16 лютого, коли Захід прогнозував початок нападу, українці були обізнані про всі події в режимі реального часу, стартував телемарафон національної єдності.

Українські телеканали, починаючи з 8:00-10:00 ранку і продовжуючи з 19:00-22:00 вечора, транслюватимуть телемарафон, на якому в Live-форматі представники влади, лідери думок, журналісти та громадські діячі обговорюватимуть реальну ситуацію в країні, потенційні загрози та шукатимуть шляхи вирішення.

"Ми у себе вдома. Ми в Україні"

Володимир Зеленський записав невелике звернення до громадян, в якому нагадав, що в Україні живуть мільйони людей різної етнічної приналежності, релігії, мов, професій, талантів, з багатьох міст і областей. Але ці відмінності стираються після усвідомлення, що всі ми живемо в Україні і хочемо "жити в мирі, жити щасливо однією сім'єю з дітьми, з батьками".

На це бажання у всіх є повне право, оскільки "ми у себе вдома, ми в Україні, і ніхто не буде любити наш дім, як ми любимо". Після мотиваційної хвилини глава держави ще раз привітав народ з Днем єднання і закликав дивитися телемарафон на українських телеканалах.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що о першій годині ночі 16 лютого: розвідка США назвала точну дату вторгнення в Україну.

Також ми писали, хто такий Олег Царьов, якого Росія хоче поставити замість президента в Україні?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом