Ілля Ківа хоче судитися з Джо Байденом через "вторгнення" РФ: "Я мав дві контузії"
Ілля Ківа хоче судитися з Джо Байденом через "вторгнення" РФ: "Я мав дві контузії"

Ілля Ківа хоче судитися з Джо Байденом через "вторгнення" РФ: "Я мав дві контузії"

Нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива заявив про підготовку позовних заяв до міжнародних судових інстанцій проти американського президента Джо Байдена за нібито нанесення йому глибокої психологічної травми попередженнями про можливе вторгнення Росії в Україну.

Відповідне повідомлення опального парламентарія розміщено на його каналі у Telegram.

Звинувачення Киви на адресу Байдена: головне

Крім попередження про свої наміри політик звернувся із закликом наслідувати його приклад також до Кабінету Міністрів України. Так, він рекомендував, щоб уряд звернувся до міжнародних судів для того, щоб компенсувати збитки, викликані "американськими фейками", які, на думку нардепа, завдали економічній сфері країни непоправної шкоди.

Скрін поста Іллі Киви

Також Кива заявив, що через інформацію, яку регулярно висвітлювали на Заході, назавжди зневірився в демократії і чесності США. Зокрема, винуватцем свого тотального розчарування нардеп назвав особисто Байдена у зв'язку з його неодноразовими виступами з "панічними і провокаційними промовами про напад Путіна і війну з Росією".

Президент США Джо Байден

За словами парламентарія, американський лідер вбив його віру в демократію США і через нього він нібито розчарований в незалежності і правдивості міжнародних засобів масової інформації.

Примітка

Варто зазначити, що зараз скандально відомий нардеп Кива знаходиться в іспанському місті Аліканте, куди відправився перечекати всі військові загрози.

Нагадаємо, що Кива назвав Путіна "справжнім християнином", а Зеленського – "тимчасовою людиною".

Читайте також: "У нас не було можливості об'єднати Україну": Джо Байден осоромився в прямому ефірі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом