ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати

ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

2022 рік бренд glo™ починає з нового формату. Лінійка пристроїв hyper+ UNIQ — це 4 девайси із 19 кольоровими варіаціями панелей, які дозволяють створити 76 комбінацій* дизайну пристроїв. Це перше покоління пристроїв бренду, які надають можливість протестувати свої здібності у поєднанні кольорів. Ба більше — на практиці побачити, що кожна панелька може влучно підкреслити муд власника та супроводжувати в особливих моментах.

Чому повнолітнім споживачам нікотинової продукції варто спробувати нову лінійку glo ™ hyper+ UNIQ, та які її особливості — дізнавайтеся далі.

1. Щоб підкреслити свій вайб.

glo ™ hyper+ UNIQ — це сміливий мікс кольорів та фактур, можливість підкреслити свій настрій. Незалежно від того який ваш настрій сьогодні: сміливий чи стриманий, діловий чи творчий, консервативний чи експресивний — завдяки багатогранній варіації кольорових змінних панелей ви зможете створити той дизайн та мікс кольорів, які будуть відображати ваш індивідуальний вайб.

ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 1)

Змінювати корпус — справа декількох секунд: легенько натиснути, протягнути панель вздовж корпусу пристрою та змінити на іншу яскраву панель, повторивши дії у зворотньому порядку. Тож це можна робити будь-де: в офісі, кав’ярні, автомобілі чи навіть на ходу.

ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 2)

2. Щоб міксувати кольори нових панельок hyper+ UNIQ.

Відтінки корпусів вам вже знайомі: чорний, синій, білий, золотий. Але тепер до кожного з них можна підібрати бокову панель із 19-ти кольорових варіацій.

ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 3)
Срібна перлина
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 4)
Синя блискавка
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 5)
Дзеркальний чорний
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 6)
Морозне золото
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 7)
Карбоновий чорний
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 8)
Оксвордський синій
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 9)
Кава з молоком
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 10)
Сірий асфальт
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 11)
Пристрасний червоний
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 12)
Стиглий оливковий
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 13)
Ранковий пісочний
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 14)
Гавайська хвиля
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 15)
Сонячна бронза
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 16)
Рожева сакура
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 17)
Динамічний бурштин
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 18)
Дзеркальний графіт
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 19)
П’янкий бузковий
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 20)
Небесна блакить
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 21)
Канарковий жовтий

Нові змінні панелі мають не лише різноманітні відтінки, а й чотири варіанти текстур: сore range (матові та глянцеві), matte panels (ідеально матові), satin panels (із переливами кольору) і gripped panels (текстуровані).

ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 22)
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 23)

Та особливо вражає розмаїття кольорів: пристрасний червоний та карбований чорний підкреслять ваш грайливий настрій, сірий асфальт та стиглий оливковий гармонійно підійдуть під спокійний муд, своєю чергою динамічний бурштин та ранковий пісочний доповнять настрій активного робочого дня, а каву з молоком та гавайську хвилю можна взяти у заплановану відпустку. Усього доступно до 76 комбінацій дизайну glo ™ hyper+ UNIQ*.

ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 24)

У стартовому наборі glo ™ hyper+ UNIQ є девайс із текстурною боковою панеллю та додатковою — глянцевою, яка вдало міксується з металевим корпусом пристрою. Решту кольорових варіацій панелей можна замовити на сайті myglo.com.ua або ж у фірмових магазинах glo ™.

3. Щоб відчути ідеальний смак.

glo ™ hyper+ UNIQ дозволяє повнолітнім споживачам нікотину знайомитися із широким різноманіттям смаків тютюнових стіків neo™. Із пристроєм використовуються стіки у форматі демі. Лінійка neo™ стіків представлена у різних смакових варіаціях. Консерваторам сподобаються класичні тютюнові смаки, а поціновувачам смакових поєднань буде із чого обрати серед нестандартних капсульних пропозицій**.

ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 25)
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 26)

glo ™ hyper+ UNIQ нагріває тютюн, не спалюючи його, забезпечуючи при цьому до 90-95% менше токсинів***, без попелу**** та з меншим запахом*****. У цій інноваційній технології індукційного нагрівання тютюну є два режими: Стандартний та Буст. Режим Буст створений спеціально для поціновувачів яскравих смакових відчуттів. За рахунок швидшого прогрівання стіку** (до позначки 270°С на відміну від стандартного режиму, температура нагрівання якого становить 250°С) у режимі Буст стік прогрівається всього за 15 секунд, а тривалість сесії становить три хвилини. При цьому кількість сесій без підзарядки залишається такою ж, як і при використанні функції Стандарт.

ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 27)
ТОП-3 переваги новинки glo™ hyper+ UNIQ, про які варто знати (фото 28)

*до набору glo™ hyper+ UNIQ входить одна додаткова панель, решта (19 кольорів) – продаються окремо.

** Цей продукт не виключає всі ризики і містить нікотин, що викликає залежність. Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартній сигареті (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo ™. Порівнюється 9 типів шкідливих речовин, які Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує скоротити у димі сигарет.

***Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

****У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

*****Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

Про компанію “Бритіш Американ Тобакко”

Це одна з провідних компаній, яка виробляє і поставляє тютюнові та нікотиновмісні продукти мільйонам повнолітнім споживачам в усьому світі. Штат компанії становить понад 55 000 осіб. Вона є лідером ринку у понад 50 країнах, а її фабрики представлені у 43 країнах світу. Стратегічний портфель компанії складається зі світових брендів сигарет і зростаючого асортименту товарів із зниженим ризиком для здоров’я *†. Це вироби для вейпінґу, системи нагрівання тютюну, а також сучасні продукти для перорального застосування, зокрема безтютюнові нікотинові паучі, вологий тютюн і снюс.

* Виходячи з наукових даних і припущення щодо повної відмови від куріння сигарет на користь альтернативних продуктів. Ці продукти не є абсолютно безпечними і викликають залежність.

† Ця продукція, що реалізується у США, зокрема Vuse, Velo, Grizzly, Kodiak і Camel Snus, регулюється Управлінням із питань контролю якості харчових продуктів і лікарських засобів (FDA), і без його дозволу забороняється здійснювати будь-які заяви про знижений ризик цих продуктів.

Источник материала
loader
loader