Червоними в Україні залишаються п'ять областей, жовтими – три
Червоними в Україні залишаються п'ять областей, жовтими – три

Червоними в Україні залишаються п'ять областей, жовтими – три

Станом на 23 лютого 2022 року, на червоному рівні епіднебезпеки залишаються п'ять областей - Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька. На жовтому рівні епіднебезпеки - Львівська, Харківська та Чернівецька області. Решта регіонів та Київ - на помаранчевому. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

Станом на 22 лютого, рівень захворюваності по країні становить 1 060 на 100 тис. населення, при визначеному індикаторі 75 на 100 тис. осіб. У Києві рівень захворюваності становить 1 733 на 100 тис. осіб. Показник коефіцієнту виявлення випадків інфікування перевищено загалом по країні - 27%, у 21 області.

Рівень госпіталізацій по країні, станом на 22 лютого, становить 51,4, при визначеному показнику 60 на 100 тис. населення. В Києві рівень госпіталізацій - 44,4. Показник рівня госпіталізацій, станом на 22 лютого, перевищено у восьми регіонах.

Завантаженість ліжок із киснем по країні на 22 лютого складає 34,9% при визначеному показнику 65%, в Києві - 29,5%. Показник завантаженості ліжок із киснем не перевищено в жодному регіоні України.

Теги по теме
Украина Коронавирус пандемия Министерство здравоохранения Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом